Колеги гледах,но ненамерих такава тема така че......... Къде в София мога да отида да ми демонтират дюзите и да ги почистят с ултра звук?И съответно колко г/д струва това удоволствие?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Запушени дюзи
Collapse
X
-
Дунев моторспорт, при червено знам басейна на ЦСКА. Както е кръговото на цариградско при 4 км, тръгваш по стария път за летището и ще го видиш. Между другото при тебе кви са симптомите? Не върви добре или? При мене върви идеално, но тресе на празен ход и се чудя....Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
-
Първоначално публикувано от Bullit Покажи съобщениеДунев моторспорт, при червено знам басейна на ЦСКА. Както е кръговото на цариградско при 4 км, тръгваш по стария път за летището и ще го видиш. Между другото при тебе кви са симптомите? Не върви добре или? При мене върви идеално, но тресе на празен ход и се чудя....
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от tzaria Покажи съобщение50lv.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеКолега сигурен ли си,че е 50 лв?Вижда ми се доста съмнително евтино..........
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от tzaria Покажи съобщениеАз ги чистих на мойта при Дунев и ми взе 48лв.Преди 4-5месеца.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеа колко време отнема манипулацията? в смисъл оставяш колата там за ден или?"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеМного полезна информация колеги!Тия дни ще ги навестя да видиме за какво става въпрос!Благодаря
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Здравейте, видях случайно темата и реших да се включа, защото ми стана интересно. Работя във фирма, която продава автосервизно оборудване и съм запознат със стендовете за тестване и почистване на дизелови и бензинови инжектори. За Дунев не знам, ние му продаваме доста, но ще проверя дали е от нас машината. Иначе взимат по 20 лв за дюза на повечето места. Аз лично продадох за почистване на дизелови дюзи на един майстор в кв. Витоша ( пътя, който свързва Симеоновско шосе с Черни връх). Пича е много добър, но само за дизели. Препоръчвам ви го! А като цяло процедурата отнема различно време, но в никакъв случай не е един ден! Зависи какъв режим ще се зададе. Аз лично на моята 156-ца мисля да ги почистя сега на Пловдиския панайр като изложиме демонстрационен стенд
Comment
Comment