Известие

Collapse
No announcement yet.

НАКЛАДКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не казвам че феродо са лоши просто в БГ са менте повечето И все пак карал съм с феродо ред истински и определено за АЛФА 145 оригиналните са по-добри А за спарко дисковете изобщо няма да си права експерименти с феродо да вида дали ще изяде диска или не - залагам на провереното тва е моето мнение ако искате карайте с СИМЕР
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Другите които ви препоръчвам са Бендикс цената им е като на орихиналните но са малко по добри
      твоите Бендикс бяха 60лв. .. това е доста далече от оригиналните (над 100лв)

ама ти после не се ли размисли, нещо се оплакваше ?

аз карам с тия от ТиН кар дето са по 40тина лева и мисля че няма съществени ядове ..
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аз пък напоследък съм се разсвирил по всеки светофар като за световно, а накладка отпред има доста...
        За отзад обаче съм за смяна определено.
        www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          Другите които ви препоръчвам са Бендикс цената им е като на орихиналните но са малко по добри
          твоите Бендикс бяха 60лв. .. това е доста далече от оригиналните (над 100лв)

ама ти после не се ли размисли, нещо се оплакваше ?

аз карам с тия от ТиН кар дето са по 40тина лева и мисля че няма съществени ядове ..
          Първо цената им е 85 лева точно колкото и оригиналните
          Размислих в началото но после се напаснаха и стана супер
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

За 155 Twin spark 1,7

За 155 Twin spark 1,7 накладките са с код по Ferodo - FDB 370 . Аз карам на Фиата си със същите накладки и съм тествал всъчко което се продава по нашите магазини - общо взето всички накладки са еднакво калпави , все скърцат и не спират .Най - съм доволен от Ferodo Racing , вносител съм на Ferodo Racing , на все пак това са скъпи накладки . - FDS 370 - DS Perfomance са 160 лв комплекта .

Comment

Някой може ли да ми каже от къде може да се вземе само феродо?

Comment

От къде?

От битака,ама не се занимавай с глупости
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Наскоро един френд си сложи на ланчията Permafuse и за сега нямат ядове,не свирят и са меки.Купи ги от магазина на Стамбулийски.
                  Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                  sigpic

Comment

Много ми фалят тия Лукас там някаква скъпа серия Имат ли те почва в нашите автомобили
                    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                      Много ми фалят тия Лукас там някаква скъпа серия Имат ли те почва в нашите автомобили
                      По първия въпрос-накладките са по класове,съответно и цените са на такива нива.По втория въпрос-качествени части изобщо,не само накладки-нямат почва тук за нашите коли.Това е България и вносителите не внасят качествено,в внасят такива боклуци,от които да изцицат максимално много пари.Затова имат почва у нас такива нечувани марки като Фрап,Корам и други такива кинтири-минтири
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ЗДР

Аз работя главно с MINTEX (http://www.mintex.co.uk/index.html) и смятам че съотношение цена-качество е едно от най-доброто на пазара!
                        sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                        http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                        !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Re: FERODO

Първоначално публикувано от virusalfa
                          Оригинални има в Ванто и Александър - доста добри са! Но само оригинални! От останалите не купувайте феродо! - по-лоши от тия са само Симер Другите които ви препоръчвам са Бендикс цената им е като на орихиналните но са малко по добри
                          не си прав за
                          FERODO-те са на класове-Премиер,Таргет и рейсинг-вносител е София Експорт,имам наблюдения,купувайте си поне среден клас-червената кутия
                          София Експорт много отдавна НЕ са вносители на FERODO RACING .
                          ADVENTURE CAR са официални вносители на FERODO RACING .

Comment

Re: FERODO

Първоначално публикувано от nikicarbg
                            София Експорт много отдавна НЕ са вносители на FERODO RACING .
                            ADVENTURE CAR са официални вносители на FERODO RACING .
                            FERODO RACING е модел накладки на FERODO, нали? FERODO е една от компаниите на Federal Mogul (както Moog\бившето TRW\, Goetze, Glico и т.н - пълен списък ). Доколкото знам, само UFI, VALEO и БОШ, са марки, които предлагат и не са на Federal Mogul. Предполагам, че ако си поръчаш Ferodo Racing от тях няма да ти откажат. Ще трябва да изчакаш просто следващата доставка. И никога на са държали Ferodo Racing на склад - би било достатъчно непрактично, да си затваряш пари в такава "бавно подвижна стока". А иначе откъде знам ли, ами има няма 2 години съм работил там.

Поздрави
                            75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                            155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                            FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                            Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Малко уточнение относно вносителите:

http://www.ferodoracing.com/it/distributors.php

http://www.sofiaexport.com
                              Alfa 166 2.0 TS 04/2001 EX,Alfa Romeo 156 1.9 JTD 01/2000 105 PS +REMAP Ex;ALFA 155 1.7 TS 06/1995 EX

Comment

НАКЛАДКИ

София Експорт са вносители на FERODO .
                                A фирмата Aл Трейд( или ADVENTURE CAR ) са вносители на FERODO RACING .
                                FERODO си имат няколко серии накладки , FERODO RACING също има няколко серии накладки според смеската(H-DS2500 , R-DS3000, M-DS3000, C-DS4003, DS- PERFOMANCE... и други) и тяхното използване (рали, писта и т.н) .

************************************************** ******http://www.ferodoracing.com/it/distributors.php
                                Виж сайта който е даден в линка на AL TRADE.
                                http://www.adventurecar.com/
                                В ADVENTURE CAR BG има на склад FERODO RACING .
                                София Експорт не доставят единични бройки на FERODO RACING , което означава че не предлагат FERODO RACING.Aко си поръчаш няколко комплекта накладки изобщо няма да ти ги доставят .Трябва да поръчаш за сума не по малко от 5000лв. ако не се лъжа .

Comment

Working...
                                X