Известие

Collapse
No announcement yet.

Загубих си ключа и дистанционното - какво се прави?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Загубих си ключа и дистанционното - какво се прави?

Здравейте,
    за съжаление глупава случка - единствения ключ просто го няма. След една седмица търсене на ключа се прежалих и се обадих на автоключар да я отвори и да ми направи дубликат по бравата.
    Казаха ми 90 лв, не знам дали е нормална цена или не, но нямам особено голям избор.
    Въпроса ми е дали някой е имал подобна случка и дали е нормална тази цена? И после какво се прави с имобилайзера и алармата, защото човека каза че ще я отвори но алармата си е мой проблем.
    Поздрави, и дано да не ви се случва във време като днешното - дъжд и кал
    Alfa Romeo 155 1.8 TS '94 ->
    Yamaha TDM850 4TX

Оригиналния ключ за моята с чипа и алармата вътре е 450лв. Иначе само за ключа 90лв са много - нищо няма в него.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%EA%EB%FE%F7
    Last edited by code; d.m.y г., 14:08.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Muaddib Покажи съобщение
      Здравейте,
      за съжаление глупава случка - единствения ключ просто го няма. След една седмица търсене на ключа се прежалих и се обадих на автоключар да я отвори и да ми направи дубликат по бравата.
      Казаха ми 90 лв, не знам дали е нормална цена или не, но нямам особено голям избор.
      Въпроса ми е дали някой е имал подобна случка и дали е нормална тази цена? И после какво се прави с имобилайзера и алармата, защото човека каза че ще я отвори но алармата си е мой проблем.
      Поздрави, и дано да не ви се случва във време като днешното - дъжд и кал
      Кажи от къде си. Трябва да намериш някой алармаджия (хакер) дето се занимава с такива неща. Да ти намери чип и да програмира имобилайзера и чипа с нови кодове.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Здравей, от София съм.
        А за 90 лева е отключването + ключа. Обадих се на още автоключари - офертите са от 60 лв само да ти я отключат + първи ключ правен по бравата от 80 нагоре.
        Алармата отделно.
        Разбрах се с момчето да дойде да я отвори, алармата ще си я оправя самосиндикално.
        Поздрави.
        Alfa Romeo 155 1.8 TS '94 ->
        Yamaha TDM850 4TX

Comment

Working...
        X