Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар-детектори (антирадари)...и има ли смисъл от тях?????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На всякъде в България са ми правили компромиси куките, само като видят служебната карта и ..."карай момче", нооооооооооооо това не важи за Белене тук се дебнем като кучета и котки....

А за възстановяването - БЛАГОДАРЯ БАТЕ!!! още утре отивам да проуча въпроса и да ги възстановявам че.....
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Засега двайсетачката си остава най-безотказния антирадар, е само за у нас де

Comment

Най-важната част на детектора за България е неговата чуствителност на Х-банд 10.525Гхц

тия дни се надявам да мога да напиша един голям и хубав пост с доста полезно инфо
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          Най-важната част на детектора за България е неговата чуствителност на Х-банд 10.525Гхц

тия дни се надявам да мога да напиша един голям и хубав пост с доста полезно инфо
          да аз също ще ти бъда благодарен понеже за радар се замислям нещо вече и аз
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

re

2:0 за мене
            има смисъл от антирадар,моя е 115 лв от щанда с електрониката и телефоните в метро
            GTV 2.0 TS - dead
            156 2.4 JTD - dead
            147 1.6 TS - dead
            BMW 520 E39 - live

Comment

Първоначално публикувано от KGB

преди няколко дена ми предложиха Руски Антирадар , като го погледнеш на вид докаран като кобрите но като се зачетох в книжлето пише диапазон 10.500-10.550Гхц видя ми се с много "занижени" характеристики и се отказах . Та молбата ми е към
              "KGB" да си каже мнението за това руско творение , а иначе цената му беше 23лв.
              Alfa GTV 1.8 TS
              Alfa 33 1,4 feeling 94г.
              Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Няма смисъл!!!

Момчета и дами (ама такива тук май няма),
                Няма смисъл от антирадарите! Имам COBRA последен модел. Някои радари ги лови, други не ги лови. Има хитреци в КАТ и сменят честотата на радарите, та антирадарите стават безполезни с тясната си честотна лента на чувствителност. А и има и втори тип хитреци - включват радара само ако ги усъмниш. Тогава дори и да засечеш "просяците" с антирадара, вече е късно. Тук е по-добре да намерим някой спец в областа на свръх високите честоти да помогне
                Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Първоначално публикувано от hammar
                  ... преди няколко дена ми предложиха Руски Антирадар , като го погледнеш на вид докаран като кобрите но като се зачетох в книжлето пише диапазон 10.500-10.550Гхц видя ми се с много "занижени" характеристики и се отказах . Та молбата ми е към
                  Е къде го видя то антирадар за 23лв. Те руснаците работят евтино ама за без пари не съм чувал
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                    Първоначално публикувано от hammar
                    ... преди няколко дена ми предложиха Руски Антирадар , като го погледнеш на вид докаран като кобрите но като се зачетох в книжлето пише диапазон 10.500-10.550Гхц видя ми се с много "занижени" характеристики и се отказах . Та молбата ми е към
                    Е къде го видя то антирадар за 23лв. Те руснаците работят евтино ама за без пари не съм чувал
                    На една сергия за автоаксесоари в Пловдив, ще взема да си купя един...
                    Alfa GTV 1.8 TS
                    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
                    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

Working...
                    X