Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте акъл за кърпене на под....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте акъл за кърпене на под....

.....значи от некадърни гумаджии дето хал хабер си нямат къде се пъха крика за вдигане, пода под пасажерското място е отпран на едно място, вследствие на натиска, скъсване на гуменото мисля покритие върху него, и ръждясъло впоследствие - един некадърен гумаджия ускори процеса, и когато натиснах с пръст там и надигнах плата(ако някой знае точното наименование, аз не го знам) на пасажерския под.......натъпках го с блокит - някакъв суров каучук който бащата си пази от комунистическите заводски години, верно че не пуска вода, но мисля че трябва да се оправи по качествено.....
    цепнатината е към 15 санти, мислех да я натъпча яко със силикон, но не съм сигурен че ще е правилното решение, не знам доколко някаква заварка с СО ще е добро решение....
    Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

заварява се с телподаващо и отгоре протекта и жми градо

ПП само дето е за общ технически и затва местя там
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

С заварка не се ли прецаква пода нещо, или чисто и просто трябва заварчика да е кадърник?????
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

С телоподаващо какво да се прецака? Единствено после трябва да се направи защитно покритие с нещо.
        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Ми ако няма да има проблем, после ще го удавя с антикорозионен лак, и прочее екстри......

Comment

с протекта се маже
            или вносните еквиваленти
            не става с лак щото пада от камъчетата
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз лично бих махнал тапицерията на пода за всеки случай,един заваръчен шев,маже се с бяло боди и нищо не пречи после да се намаже добре с двигателно масло.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Мда, утре ще ходя да видя на някой ще му се бачка ли в неделя.....

Comment

Да ева и жигулито му да е ева. И мойто така има по калниците ръждичка. Боядисвах го веднъж и от камъчетата пак се е ожулило.
                  Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Заваряваш с телоподаващо и след това пръскаш с шегрен и нямаш ядове.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Шегрен - какво е това....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Шегрен - какво е това....

Това е покритие за външната страна на дъното на автомобила.Пръскасе с компресор но с друг пистолет.Имаго във всеки магазин за бои.

П.С.Може да се нанасе и с четка.
                        Alfa Mito 1.4
                        156 2.0 155 ex

Comment

Мда, неска ме закърпиха мисля годе долу кадърно, утре ще ходя да потърся тоя шегрен, че ми звучи надеждно......

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Мда, неска ме закърпиха мисля годе долу кадърно, утре ще ходя да потърся тоя шегрен, че ми звучи надеждно......
                            Можеш и на тези гръцките BODY да ползваш продуктите. Едно такова като асфалт е, черно и доста гъсто. Остава еластично след засъхване, което е важно също.
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Можеш и на тези гръцките BODY да ползваш продуктите. Едно такова като асфалт е, черно и доста гъсто. Остава еластично след засъхване, което е важно също.

Те това е шегрен асвалт с гумени стърготини вътре.
                              Alfa Mito 1.4
                              156 2.0 155 ex

Comment

Working...
                              X