Известие

Collapse
No announcement yet.

Компютара разпоено краче.хлабава вразка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Компютара разпоено краче.хлабава вразка

На три пати през месец,колата гаснеше и неиска да пали. и трите пати като разбутам едната клема на компютара и намествам се оправяше. докато вече напално неиска да се оправи. сега сам подпрял клемата с хартия но ми казаха че немже да се запои това краче, че излизало от интеграла и триабвало нов компютар така ли е и колко пари е с имобилаизер и ключ

разбира се че може.свали го и го занеси в сервиз за телевизори.
    точка

Comment

Няма начин да не може да се запои и да се оправи с подходящ инструмент , нов компютър с имобилайзера и ключове за него ще ти излезе златен
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

еи мом4ета непомага, маисторите немогат да ми кайат какво и е , светва една лампа (дузите) и гасне , и после лампата мига !! ве4е и с наместване на клемата на компа нестава .. направо ужас !! побеля ми главата с нея (аз сам са6тия имам 2 регистрации )

Comment

ми свали го това ЕКУ и го занеси в сервиз за електроника да ти го припоят за десетина лева. кво се оплакваш.
          точка

Comment

Working...
          X