Известие

Collapse
No announcement yet.

само грижи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

помощ

здравейте аз съм нов във форума , имам 156 1.9 йтд 105 коня и имам ограмен проблем колата гасне в спряло движение до като я караш по всяко време може да загасне когата тя си пожелае , закачихме я на компютъра и покажа някакъв датчик , веднага го смених после покажа още някув датчик и него го смених, после я покарах и пак почна да гасне закачихме я пак и покажа същия датчик всех пак нов и нищоо ако някои може да помогне ще съм муу безкрайно благодарен защото си я купих наскоро а не мога да я карам и страшно много ме е яд благодаря предварително.

Comment

Първоначално публикувано от ivailodr Покажи съобщение
      здравейте аз съм нов във форума , имам 156 1.9 йтд 105 коня и имам ограмен проблем колата гасне в спряло движение до като я караш по всяко време може да загасне когата тя си пожелае , закачихме я на компютъра и покажа някакъв датчик , веднага го смених после покажа още някув датчик и него го смених, после я покарах и пак почна да гасне закачихме я пак и покажа същия датчик всех пак нов и нищоо ако някои може да помогне ще съм муу безкрайно благодарен защото си я купих наскоро а не мога да я карам и страшно много ме е яд благодаря предварително.
      Кой датчик? Да не би да е на разпределителния вал? Грешката да не е била в синхронизацията на разпределителния вал? А да не би да си сменял преди проблема ангренажния ремък?
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

първо е сменен датчика на разпределителния вал ,а после на коляновия вал и колата продължи да гасне за това презацепихме ремъка хах и пак гасне дебитомера сменихме и нищо не може да намерим проблема .

Comment

Working...
        X