If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бре ми аз като ползвам афтършеив-балсам, още утре отивам за някакво одеколонче, че последната течност /купена от OMV/ мирише на гнили ябълки
Тая от ОМВ наистина е отвратителна/ефтината/ а за афтършейва не съм сигурендали няма да омазнява джама все пак вътре има кво ли не
еба го , не слагайте афтършейф-балсам, наистина, недейте )))))
то заприлича на войнишка сапунка целата работа
дай паса за зъби, крем за бръснене, сапун теменужка.... )))))))
Бре ми аз като ползвам афтършеив-балсам, още утре отивам за някакво одеколонче, че последната течност /купена от OMV/ мирише на гнили ябълки
Тая от ОМВ наистина е отвратителна/ефтината/ а за афтършейва не съм сигурендали няма да омазнява джама все пак вътре има кво ли не
еба го , не слагайте афтършейф-балсам, наистина, недейте )))))
то заприлича на войнишка сапунка целата работа
дай паса за зъби, крем за бръснене, сапун теменужка.... )))))))
Идеята беше че АЗ ползвам афтършеив-балсам, а не че ще го изсипя в казанчето , не съм чак толкова "застрелян", просто щте си купя някакво "одеколонче", дето е на база спирт!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Взех си течност за чистачки 3 литра от метро, към -30 градуса я даваха, към 4 лв беше, разредих там почти 1:1 с вода (колкото позволяваше казанчето, бях използвал само течността първо известно време, щото мързела е голяма работа). Не се сещам каква беше, нещо на немски (май?), но да си призная досега нямам проблеми с нея, мирише доста приятно, за разлика от ароматизатора ми за 8 лв и не съм забелязал да не пръска добре, всичко си и е наред. Как не запомних марката .... бутилката беше пластмасова от типа на Девинската минерална вода от 3 литра.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Взех си течност за чистачки 3 литра от метро, към -30 градуса я даваха, към 4 лв беше, разредих там почти 1:1 с вода (колкото позволяваше казанчето, бях използвал само течността първо известно време, щото мързела е голяма работа). Не се сещам каква беше, нещо на немски (май?), но да си призная досега нямам проблеми с нея, мирише доста приятно, за разлика от ароматизатора ми за 8 лв и не съм забелязал да не пръска добре, всичко си и е наред. Как не запомних марката .... бутилката беше пластмасова от типа на Девинската минерална вода от 3 литра.
Колега, според мен тая течност не се разрежда, щом е за -30 е трябвало да я оставиш така, щото дори при -10 като пръскаш ще ти замръзва върху стъклото!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Колега, според мен тая течност не се разрежда, щом е за -30 е трябвало да я оставиш така, щото дори при -10 като пръскаш ще ти замръзва върху стъклото!
Стига де... Аз това не го вярвам. Досега винаги карам с до -10/15 градуса и проблеми никакви.
Досега не ми се е случвало, а пък и пръскам доста рядко. Ако замръзне ще долея течност само
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Досега не ми се е случвало, а пък и пръскам доста рядко. Ако замръзне ще долея течност само [/quote]
Като замръзне ще е късно. Течността се стопля в казанчето от антифриза , ама като замръзне нагоре в маркучето към дюзите няма спасени. Или в топъл гараж или на слънце и да се молим да е около 0 градуса.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Да освежа темата. В събота бях на профилактика при Бат Венци, правихме това онова, и съвсем между другото си спре направих една хубава промивка на резервоара за течност на чистачките. Просто не е истина какво изтече от вътре . Едни хубавии сини съсиреци , остатъци от всякакви видове зимна течносt, абе пълен отврат. Така че вече съм решил никакви шибани зимни течности. Последната която сипах ми скапа клапата в тройника и пръскалките църкаха едвам едвам.
Вчера си купих един литър медицински спирт 95%, за 4.65 от аптека разредих го с 2,5 литра вода и готово, сипах и малко афтършейв за аромат да не смърди много на спирт.
п.с. Грях ми е на душата.Това със което направих със спирта показва колко много се променят хората. Преди години си до разреждах в съотношение 1 спирт към 1.5 вода и се получаваше перфектна водка - 40 градуса - точно 2.5 литра Тогава и през ум не ми е минавало че може да съществува подобна съсипия, ама ето и аз станах разсипник.
За успокоение на хората който ме познават - не съм се променил напълно де - преди да съсипя спирта праснах един гълток както си е на 95% - тръпката си е жестока, и по този начин възкресих славните свищовски традиции.
Като допълнение ще кажа че съм потресен от сополите, които излязоха при импровизираната промивка. Не мисля, че всяка течност за чистачки оставя такива оттайки в казанчето. Убеден съм, че те влиаят на работата на пръскалките. В събота спестих на колегата pr_00f желанието ми, защото бързаше, но честно казано ме сърбяха ръцете да сваля калника и да измъкна казанчето за една сериозна клизма . Иначе аз ползвам един концентрат течност за чистачки, който купувам в 5 литрови туби директно от фирмата производител и си го разреждам едно към гьотере. До сега не съм намирал сополи.
От тук на татък само спирт ще ползвам , може и да мирише - но не колкото варианта с пърцуца. А и винаги може да се ползва за вътрешно подгряване хехехе
батка може най лявата праскалка да си я направиш да пръцка некаде около страничното стъкло като ти се препие пак показваш главата навън малко и пръскаш в устата
пръскалките. В събота спестих на колегата pr_00f желанието ми, защото бързаше, но честно казано ме сърбяха ръцете да сваля калника и да измъкна казанчето за една сериозна клизма . .
Ако те сърбят ръцете искаш ли да видим моите задни пръскалки що почнаха да пръскат слабо (не е от студа - щото и на топлото миналата седмица така) да не е и при мен нещо запушено
пръскалките. В събота спестих на колегата pr_00f желанието ми, защото бързаше, но честно казано ме сърбяха ръцете да сваля калника и да измъкна казанчето за една сериозна клизма . .
Ако те сърбят ръцете искаш ли да видим моите задни пръскалки що почнаха да пръскат слабо (не е от студа - щото и на топлото миналата седмица така) да не е и при мен нещо запушено
Или е запушено или има някъде леко спукване и губи налягане при мен беше така ма после с скъса изцяло и сега ми тече отзад на кората
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Или е запушено или има някъде леко спукване и губи налягане при мен беше така ма после с скъса изцяло и сега ми тече отзад на кората
А най вероятно е от клапичката която е като в тройника отпред оня ден купувах и в ТиН на оборище има. Намира се някъде около левия стоп от там минава тръбичката и като махнеш тапицерията търсиш клапичката.
Comment