Взех си такова много сам доволен от него с ластики е отдолу е с една материя да не дере колата и е водоустойчиво някой ако иска да каже
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покривало за автомобил
Collapse
X
-
Дай пикчърс да видим какъв фасон има?
Аз по принцип искам отдавна да си взема.......антената не пречи ли?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДай пикчърс да видим какъв фасон има?
Аз по принцип искам отдавна да си взема.......антената не пречи ли?Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Аз си купих пролетта от Метро покривало за моята Алфета и останах много доволен, бяха на цена около 40-45 лв. А миналата година си бях взел от Практикер но излезе голям боклук, накъса се като хартия още първия месец, докато това от Метро не помръдна. На размери са, за моята си взех размер L и пасна идеално.
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеВзех си такова много сам доволен от него с ластики е отдолу е с една материя да не дере колата и е водоустойчиво някой ако иска да кажеPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Ами цената е 80лв, а аз го слагам само като съм на работа защото по 10 часа стой на слънце и така иначе вечер е в гараж, а за влага няма такова нещо, но аз на дъжд не го слагамAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Моето покривало от Метро съм го тествал цяло лято и на дъжд и на пек, няма проблеми, не държи влага. А за крадене, ако го използваш на улицата сигурно може и да ти го задигнат, тия покривала хващат око. Моята колица си я държа в двора на къщата и затова ми е спокойно но на улицата е съвсем друго.
Comment
-
Темата е старичка, но на мен сега ми притрябва покривало за колата. Като замина на море и паркирам колата на паркинга за 1 ден, после няма влизане. Въпросът ми е такъв - има ли колеги които са си купили такова покривало скоро, мнения и откъде? Върши ми работа и това което е само за тавана и стъклата.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеВърши ми работа и това което е само за тавана и стъклата.sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеА какво ще кажете за това?какво да кажеме , давай инфо , къде , как ....
Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщениекакво да кажеме , давай инфо , къде , как ....
http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-CAR...63426225884929
Comment
Comment