Имам съвсем малка пукнатина /под 1см/на предното стъкло.Намира се зад огледалото за обратно виждане и не ми пречи.Колата е с каско,но не ми се разправя с майстори /боже опази/.Чух че дефекта можел да се залепи или нещо подобно.Има ли смисъл от тази манипулация и къде в София могат да ми го направят?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лепене на стъкло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщениеИмам съвсем малка пукнатина /под 1см/на предното стъкло.Намира се зад огледалото за обратно виждане и не ми пречи.Колата е с каско,но не ми се разправя с майстори /боже опази/.Чух че дефекта можел да се залепи или нещо подобно.Има ли смисъл от тази манипулация и къде в София могат да ми го направят?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщениеAlfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008
Comment
-
Аз мойто го лепих в едно сервизче под моста на КАТ.Човека каза,че дупката е стигнала чак до вътрешния слой на стъклото и не гарантира,че ще стане и че ще изкара много,но вече година и половина няма проблем.Ако е оригинално стъкло по-добре го залепи,ако е сменяно по-добре си го смени.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ами...днес го залепих.Сервиза се намира на Сточна гара,там където правят огледите.Майстора беше голям темерут.Каза,че цената зависела от материала който вложат и нищо не гарантира.Процедурата трае час и половина.Пак се вижда дефекта,но по-малко.Взе ми 40 лв. за удоволствието.Сега като се замисля...грешни пари си бяха.Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Comment
-
Не са грешни.От температурните разлики особенно сега зимата стъклото щеше да се нацепи много.Ако беше само люспа нямаше да мръдне,но пукнатината се разширява.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщениеАми...днес го залепих.Сервиза се намира на Сточна гара,там където правят огледите.Майстора беше голям темерут.Каза,че цената зависела от материала който вложат и нищо не гарантира.Процедурата трае час и половина.Пак се вижда дефекта,но по-малко.Взе ми 40 лв. за удоволствието.Сега като се замисля...грешни пари си бяха., трябва да ти го платят. Така че парите изобщо не са на вятъра.
Comment
-
Не е описано при огледа.Ако тръгне да се цепи,ще заявя щета,но преди да ми изтече застраховката май трябва да го сменя,защото ще ми го пишат при следващия оглед.Абе...егати разправиите заради едно камъче.Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Comment
-
Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщениеАми...днес го залепих.Сервиза се намира на Сточна гара,там където правят огледите.Майстора беше голям темерут.Каза,че цената зависела от материала който вложат и нищо не гарантира.Процедурата трае час и половина.Пак се вижда дефекта,но по-малко.Взе ми 40 лв. за удоволствието.Сега като се замисля...грешни пари си бяха.
1. 40 лв. са обир
2. това с колко материал щял да отиде са пълни глупости. Коректен майстор за каквото и да е трябва да каже цената преди да започне да прави колата за да си направи човек сметката.
3. как така няма да поема гаранция.
4. за да си личи толкова много не е направено въобще добре.
5. процедурата трае 15 минути.
Аман от пишман майстори, които само опорочават услугата и хората си мислят, че няма смисъл от поправката!FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Аз на Уното ми не си личеше, че е имало някога пукнатина. И сега след 4 години и косур още не си личи.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщениеПисал съм в Ланча форума, но ще напиша и тук.
1. 40 лв. са обир
2. това с колко материал щял да отиде са пълни глупости. Коректен майстор за каквото и да е трябва да каже цената преди да започне да прави колата за да си направи човек сметката.
Аман от пишман майстори, които само опорочават услугата и хората си мислят, че няма смисъл от поправката!
Comment
-
Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщениеПисал съм в Ланча форума, но ще напиша и тук.
1. 40 лв. са обир
Аман от пишман майстори, които само опорочават услугата и хората си мислят, че няма смисъл от поправката!
Comment
Comment