Известие

Collapse
No announcement yet.

Що ми харчи 10 нафта???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Що ми харчи 10 нафта???

alfa 156 1.9JTD. 10 ми харчи в града. нормално ли е. не е бузя кат ненормален. нормално като за градско

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    alfa 156 1.9JTD. 10 ми харчи в града. нормално ли е. не е бузя кат ненормален. нормално като за градско
    В кой град караш и ако е в София - какъв ти е маршрутът?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

асеновград

Comment

Колега на мен ми харчи 11-12 ,същия мотор във Варна.Но те мойте разстояния са по 4-5 км.докато загрее и спирам ,а днес съм я карал на диагностика в бош и киров (колегите от Варна знаят за кой сервиз става въпрос) и всичко е ок.И на мен ми е много ама какво да се прави.
        Alfa156 1.9JTD 1999
        гр.Варна

Comment

Първоначално публикувано от z0ro Покажи съобщение
          Колега на мен ми харчи 11-12 ,същия мотор във Варна.Но те мойте разстояния са по 4-5 км.докато загрее и спирам ,а днес съм я карал на диагностика в бош и киров (колегите от Варна знаят за кой сервиз става въпрос) и всичко е ок.И на мен ми е много ама какво да се прави.
          Е ти направо ме срина психически Аз досега не бях чувал за по-висок от моя разход за същия като моя (твоя) или аналогичен двигател - 2.0HDI, 1.9TDI и т.н. А карам предимно на същите разстояния - 3-4-5 км пробези. А и пак за Варна става дума
          Как ти е температурата на теб? лепи ли малко под 90 градуса, без колебания? Определено е смущаващ такъв разход. Аз максимумът от 10/100 съм го вадел само в най-големите студове миналата зима. Тогава, поради това, че карам на такива къси разстояния, още не се бях усетил, че всъщност термостатът ми е бил леко тръгнал да си ходи
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Какви са тия разходи 8-10-11-12 /100 ? Моята ако харчеше толкова нафта отдавна да съм я подменил.
            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

???

Сорри, ама защо даваш фалшиви информации за разход и икономии в раздела за газ/където не ти е мястото/? Само питам!Пак се извинявам!!! Сега заслужаваш да не ти отговарят на въпросите!
              Но аз ще кажа,Бравото е с такъв мотор и харчи 7.8/100 градско, но жената го гали с обувка 37-ми номер и почти само на втора скорост!
              Last edited by JORDI; d.m.y г., 19:47.
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

А на мен ми е чудно , тая тема що аджеба я има навсякаде пусната ?! Отварям аз форума , и навсякаде гледам " Що ми харчи 10 "
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  А на мен ми е чудно , тая тема що аджеба я има навсякаде пусната ?! Отварям аз форума , и навсякаде гледам " Що ми харчи 10 "
                  Дълга история Кажи сега, да видим колко хачрат и каква температура държат жтд-тата в Пз
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Дълга история Кажи сега, да видим колко хачрат и каква температура държат жтд-тата в Пз
                    Мани не засягай тази тема, че ще стане страшно

Аз моята за последните 2 седмици съм я виждал в температурния диапазон от 50 до 120
                    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                      Сорри, ама защо даваш фалшиви информации за разход и икономии в раздела за газ/където не ти е мястото/? Само питам!Пак се извинявам!!! Сега заслужаваш да не ти отговарят на въпросите!
                      Но аз ще кажа,Бравото е с такъв мотор и харчи 7.8/100 градско, но жената го гали с обувка 37-ми номер и почти само на втора скорост!
                      не е фалшиви. 340 км магистрала + загряла кола в софия. предполагам 30 км в софия въртяне. пък тва за 10-то е чисто градско.

Comment

Предлагам следващи постове по темата да се пишат само ТУК
                        Last edited by trustworthy; d.m.y г., 19:20.
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                          Предлагам следващи постове по темата да се пишат само ТУК
                          Last edited by trustworthy; d.m.y г., 19:20.

Comment

Working...
                          X