Аз до колкото разбрах балансиращите тежести на джантите ти опират? Ми сложи по-тънки или ги размести малко...
Известие
Collapse
No announcement yet.
до кога с проблемите
Collapse
X
-
джантите са си по принцип оригиналните лети с 8 кръга.идват и обаче широки.гумите са ми 205/55/15.гледам ама нищо не виждам.баланса е махнат и заменен с лепен.самите уши които държат маркучите са подвити,но защо се получава така.да не би,да не са точно оригиналните джанти и затова да са някак по големи.а тея уши са толкова здрави,че джантите са издълбани от вътре.нямам идея
Comment
-
а стига е.сега остава да се наложи и полуоски да сменяме и ще почина.при мен след носачите не се оправи.вече си мисля да си търся други джанти или първо да ги разменя с някой колега да видим какво ще стане.след смяната на носачите започна друго тракане.един френд ми вика,че било от реактивната щанга,кво ли.ех,тези красиви наши лиглички
Comment
-
Нещо ми подсказва,че след като изпосмените всичко,ще смените и джантите. Върти ми се в главата,че такива джанти вървят в комплект с подложните фланци(12mm) и по дълги болтове.Комплекта е 60 евро.Ако няма луфтове или изкривявания за какъв дявол да прави тия номера.Не разбрах само,на едната джанта ли го прави или и на двете?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
и на двете колега.ако беше едната само щях да предположа,че има кривина някъде,но е и на двете.затова нямам идея никаква.освен да е имала фланци които трябва да се сложат а някой доброжелател да си ги е взел преди продажбата.ако е така съм бесен вече
Comment
-
Добре де, джанти- джанти. Хубаво. Защо досега не е опирало? Второ- нали са оригиналните джанти, как така ще опират изобщо? Отделно ако имаше снимка щеше да е добре да видим къде точно опира... Тея 'уши' къде стоят- на амортисьора, на спирачния апарат, на горния носач?
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНещо ми подсказва,че след като изпосмените всичко,ще смените и джантите. Върти ми се в главата,че такива джанти вървят в комплект с подложните фланци(12mm) и по дълги болтове.Комплекта е 60 евро.Ако няма луфтове или изкривявания за какъв дявол да прави тия номера.Не разбрах само,на едната джанта ли го прави или и на двете?
Comment
Comment