Известие

Collapse
No announcement yet.

до кога с проблемите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз до колкото разбрах балансиращите тежести на джантите ти опират? Ми сложи по-тънки или ги размести малко...
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

джантите са си по принцип оригиналните лети с 8 кръга.идват и обаче широки.гумите са ми 205/55/15.гледам ама нищо не виждам.баланса е махнат и заменен с лепен.самите уши които държат маркучите са подвити,но защо се получава така.да не би,да не са точно оригиналните джанти и затова да са някак по големи.а тея уши са толкова здрави,че джантите са издълбани от вътре.нямам идея
      sigpic
      156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

Ами и аз има същото нещо.Утре ще си я взема от доктора със сменени носачи и ще видим там как ще е.Някой ми казаха че е от полуоски
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

а стига е.сега остава да се наложи и полуоски да сменяме и ще почина.при мен след носачите не се оправи.вече си мисля да си търся други джанти или първо да ги разменя с някой колега да видим какво ще стане.след смяната на носачите започна друго тракане.един френд ми вика,че било от реактивната щанга,кво ли.ех,тези красиви наши лиглички
          sigpic

Comment

Нещо ми подсказва,че след като изпосмените всичко,ще смените и джантите. Върти ми се в главата,че такива джанти вървят в комплект с подложните фланци(12mm) и по дълги болтове.Комплекта е 60 евро.Ако няма луфтове или изкривявания за какъв дявол да прави тия номера.Не разбрах само,на едната джанта ли го прави или и на двете?
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

и на двете колега.ако беше едната само щях да предположа,че има кривина някъде,но е и на двете.затова нямам идея никаква.освен да е имала фланци които трябва да се сложат а някой доброжелател да си ги е взел преди продажбата.ако е така съм бесен вече
              sigpic

Comment

Добре де, джанти- джанти. Хубаво. Защо досега не е опирало? Второ- нали са оригиналните джанти, как така ще опират изобщо? Отделно ако имаше снимка щеше да е добре да видим къде точно опира... Тея 'уши' къде стоят- на амортисьора, на спирачния апарат, на горния носач?
                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

това на снимката от подписа ми са джантите.при първа възможност ще направя и снимки на точното място където опира,само не знам как,но ще се помъча.по цял ден си мисля за това и нищо не ми идва
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Нещо ми подсказва,че след като изпосмените всичко,ще смените и джантите. Върти ми се в главата,че такива джанти вървят в комплект с подложните фланци(12mm) и по дълги болтове.Комплекта е 60 евро.Ако няма луфтове или изкривявания за какъв дявол да прави тия номера.Не разбрах само,на едната джанта ли го прави или и на двете?
                    много,много си прав колега,за което благодаря макар и късно.след дълго звънене на човека от който взех колицата,се разбра,че джантите не са били на тази кола а не знам си къде.най-вероятно фланците са останали на другата от която са взети.сега въпроса е друг,има ли колега с такива джанти и дали има фланци зад тях и ако няма дали опират а ако има как стоят джантите,гумите не опират ли.и другото нещо е от къде да си напазаря едни фланци.като се сложат отпред,не трябва ли да се сложат и отзад,за да стане еднакво изнасянето на гумите навън.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X