Потресен съм относно килограмите на 155. Имай на предвид, че каталожните данни са измерени с пълен резервоар.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Истината около килограмите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеЛелее...не можах да повярвам днес
Ходих да си меря колата.
1. Бензин на лампа
2. Пропан бутан не повече от 10литра имах.
3. Излишни неща, които винаги си стоят отзад(течност за чистачки,масло,ключове,въже за теглене- 10кг)
Иииии резултата БЕЗ мен(85кг.) е 1320кг.!!!На бележката пише 1340кг, ама това е защото имаше една чанта багаж(буркани
) 20кг, която свалих след като отчете уредът....
Колата си ми е 155 2.0 8В БЕЗ екстри...само едни ел.джамци и шибидах....
Очаквах да е около 1250кг. макс... а неее 1320кг...струват ми се супер много...
EDIT: За крис. Без грам бензин в резервоара(сега приемам че има 15литра на резерва),без 10литра газ и без самата газова уредна (ок. 25-30кг ) без мен и излишните течности 10кг., НО със стандартната окомплектовка колата може да падне до МИН. 1250кг....оооо ужасттттт...
В катало.ауто.ру я дават 1275кг. без инфо.
А в книжката на колата може да видите по-долу. Ако не се бъркам празна без хора и бензин я дават 1215кг..малей...малей...и аз бях потресен...винаги съм мислел че съм макс 1250кг. защото нямам никакви екстри...Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Колко точно тежат колите надали ще може да се определи, кантарите не са направени за да мерят точно, особенно тия за от тон нагоре, особенно в пунктове за желязо или други от сорта......ако някой е тръгнал да си олекотява колата и иска да знае колко е свалил, истината е една - маха каквото ще маха, хваща един стоков еквивалент, със стандартно оборудване и малко бензинче, отиват двамата на кантара, и гледат разликата.......друг чалъм няма......тва плюс минус 50 кила е много разтеглено ебаси......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Е добре ама разлики може да дава над 5тона или 10тона...на 1300кг. какво да дава...
А и аз като се качих и автоматично си ме отчетеПосле свалих товара, който си беше точно 20кг. и пак си отчете 1320кг...тоест не виждам от къде идва неточността...А като чета и мненията на колегите от темата за 155 явно ситуацията си е такава http://clubalfaromeo.com/forum/showt...595#post670595
Това от друга гледна точка е добре, защото като я направя 1000кг. с флекса и ще летиAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
А защо като и лепнеш още 350 кила и не лети......липсата на кила е голяма работа да знаеш....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
-
няма ли някой да е теглил 164 ка ще останете много учудени от резултатаalfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Comment
-
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщениеняма ли някой да е теглил 164 ка ще останете много учудени от резултата"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Баси.....а и се предполага че тия кантари трябва да отчитат по малко....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment