Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на сервиз за боядисване...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на сервиз за боядисване...

Предстои ми боядисване на преден капак и броня.Дефектите не са големи,но ми изтича каското и мисля да подновя красавицата преди да ми впишат драскотините в новото каско.Колата е застрахована в ДЗИ.Препоръчайте някой техен доверен сервиз!Ако някой е боядисвал скоро и е доволен сега е момента да сподели.И накрая един тъп въпрос - кой всъщност е официалния сервиз за Алфа Ромео и има ли смисъл да се натискам за там? Предварително благодаря!
    Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

И аз съм на ДЗИ и ходих в Евел, техен доверен сервиз, много съм доволен, свършиха перфектна работа, боядисаха 4 детайла - не си личи въобще. Доста ще почакаш, мен ме приеха след месец и половина....,но си струва.
    156 2.0TS '99

Comment

За доверен сервиз незнам,защото колите който карам са застраховани в Уника,но официялния сервиз е във Ауто Италия в Авто Юнион център при летище София.Обаче доколкото знам за официялен сервиз трябва да имаш валутно каско.

Comment

Нямам валутно каско,но колата е на 5 год. и имам право един път в годината да я правя в оторизиран сервиз.Обадих се в Ауто Италия,но се оказа,че нямат сключен договор с ДЗИ.ЗВъннах и в ЕВЕЛ,но ми обясниха,че в сервиза на околовръстното не се занимават с ДЗИ.Препратиха ме в някакъв сервиз в Бъкстон.

Comment

тия па ДЗИ с кой имат договор?...
          как се казва сервиза?питам,защото аз съм от оня район и може да го видя,колкото до каското,служебните ни коли са основно в Уника застраховани и не съм имал особени проблеми със ликвидацията на щетите

Comment

Абе,в крайна сметка говорих с един познат от ДЗИ и той ми препоръча някакъв сервиз в Орландовци ИТО МИКС.Ще ходя утре да записвам дата пък каквото стане.После ще пиша впечатления...дано да са добри,че иначе
            PS По отношение на Ауто Италия,моя познат каза,че не били коректни и взимали много скъпо/500лв. на детайл/.Затова нямали договор с тях.
            Last edited by KLM; d.m.y г., 12:53.

Comment

Те и ЕВЕЛ не взимат малко ама са номер 1 Жорката е супер точен и не случайно при тях е постоянно пълно... А иначе може да пробваш в ЮВЕ и Ко ама требе да им седиш над главата, добре работят ама понякога се дънят... Успех...!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
              Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Първоначално публикувано от MECO_KN Покажи съобщение
                тия па ДЗИ с кой имат договор?...
                как се казва сервиза?питам,защото аз съм от оня район и може да го видя,колкото до каското,служебните ни коли са основно в Уника застраховани и не съм имал особени проблеми със ликвидацията на щетите

РОК енд РОЛ сервиз

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                X