Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Marangoni Zeta Linea - летни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чувал съм от доста хора, че гумите са им доста тежки...както и доста пласмасови...но иначе като съотношение цена-качество май нямат аналог...

Рали колите в БГри май ги ползват са тренировачни.

така съм чувал де.

Но има къде,къде по-добри гуми.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
      Чувал съм от доста хора, че гумите са им доста тежки...както и доста пласмасови...но иначе като съотношение цена-качество май нямат аналог...

Рали колите в БГри май ги ползват са тренировачни.

така съм чувал де.

Но има къде,къде по-добри гуми.
      е аз см сигурен че има по добри, просто тия са на ебаси цената за 205/45/16
      а и се водят топ-модел...
      шарката изглежда коол ))

все несериозни аргументи са, но като си представиш 300лв на гума с/у 180 .... и
      прекалено е голяма разликата в парите....
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

гуми

Яяяя,Вал'о и от гуми разбирал.....
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          насрахте ли ми темичката, ааа
          Извинявам се за off topic'a!!!
          Обещавам повече да не се "отнасям"!!!
          peace!
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

страхатни гуми държът много добре на мокро и проблеми досега нямам с тях освен от последната дупка като разпорих джантата 25см. и болон от външната страна и трябва да търся друга гума

Comment

От БМВ форума :
              "Принципно в света са известни два вида регенерат, топъл и студен, студения е по-качествен и се дели на лентов и О-пръстен, от двата О-пръстена е по-добър (в света на регенерата, такъв прави само Марангони) и има 100% качество на регенерираната гума, подобно на новата (освен, ако не гръмне основата). При регенерата се сменя само протектора, основата си е на старата гума. Основата може да е всякаква, от Гудиър, Мишелин, Бриджестоун, Семперит... до Барум. Чудно ми е, на тези Малатеста каква е основата? Може би събират износените до 1,6 мм. гуми и ги преработват отново?

Доколкото знам, за леки автомобили се използва топъл регенерат и то само еднократно. За тежкотоварните се използва основно студен и тогава гумата може да мине поне два пъти, ако основата отговаря на критерий за качество и няма скрити дефекти.

Ето какъв е процеса за студения регенерат - http://www.ringtread.com/content.asp?L=6&IdMen=389 на Марангони, О-пръстена. Горе долу, такъв е и при топлия. А при Малатеста какво ще рече? И каква марка е тази гума? "
              147 1.6 TS

Comment

ас сам в момента с марангони (нови)
                много са зле

Comment

Първоначално публикувано от lazy
                  От БМВ форума :
                  "Принципно в света са известни два вида регенерат, топъл и студен, студения е по-качествен и се дели на лентов и О-пръстен, от двата О-пръстена е по-добър (в света на регенерата, такъв прави само Марангони) и има 100% качество на регенерираната гума, подобно на новата (освен, ако не гръмне основата). При регенерата се сменя само протектора, основата си е на старата гума. Основата може да е всякаква, от Гудиър, Мишелин, Бриджестоун, Семперит... до Барум. Чудно ми е, на тези Малатеста каква е основата? Може би събират износените до 1,6 мм. гуми и ги преработват отново?

Доколкото знам, за леки автомобили се използва топъл регенерат и то само еднократно. За тежкотоварните се използва основно студен и тогава гумата може да мине поне два пъти, ако основата отговаря на критерий за качество и няма скрити дефекти.

Ето какъв е процеса за студения регенерат - http://www.ringtread.com/content.asp?L=6&IdMen=389 на Марангони, О-пръстена. Горе долу, такъв е и при топлия. А при Малатеста какво ще рече? И каква марка е тази гума? "
                  Ами относно Малатестата аз взех миналата година за Опела.
                  Значи водят ги Италиански регенерат имат 1год гаранция,аз взех
                  всесезонни и съм доволен карах ги 3месеца като пътувах през Петрохан и не съм закъсвал никаде до 160км се държат добре.
                  Абе доволен съм за парите тогава са много добри колкото и да звучи невероятно.
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
                    Ами относно Малатестата аз взех миналата година за Опела.
                    Значи водят ги Италиански регенерат имат 1год гаранция,аз взех
                    всесезонни и съм доволен карах ги 3месеца като пътувах през Петрохан и не съм закъсвал никаде до 160км се държат добре.
                    Абе доволен съм за парите тогава са много добри колкото и да звучи невероятно.
                    абсолютно подкрепям - на алфетата взех 4бр - вече са на 2г и около 20к км - никакви проблеми издържат на 160 че повече неможахме, освен гаранцията имат и лиценз за използване на предни колелета. 195/70 14 за по 45лв... грайфера все още е като нов и задържа камъчета а по борда няма напукано. за балони да не говориме. освен това спират супер. просто за 180лв 4 нови гуми които си изкарват 2 години според мен си заслужава. поне за бабата...
                    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
                    X