Колеги трябва да сменям кабелите на свещите, Може ли да ме насочите като марки и цени, какви да взема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кабели за свещи, какви?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеПробвай с Бош - около 150 лв за четири-те кабела.
Хубаво е да се сменят заедно с четири-те лули на бобините - около 100 лв.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПа то по тая логика да смени и бубините,още 500 леа и тва е
Кво съм виновен, че има 8 свещи?
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеПа то по тая логика да смени и бубините,още 500 леа и тва е
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениепп Бобините струват 600 леа четири-те.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колеги ситуацията е такава: два от кабелите имат наварки т.е. пробити , майстора ми обяви цена 200лв за кабели ( но не BOSH ) и било добре да сменя и лулите 40лв на парче, което ми се вижда твърде голяма секира, при положение че виждам цени на комплекти 150-200лв. И свещи - накави чешки за 170лв. комплекта.
ALFA ROMEO 145, 1.4, Twin Spark, 1997g.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениечешки може да са кабелите- tesla и никак няма да сбъркаш с тях и като качество и като цена. свещи- denso обикновенни.може да ги намериш в косер, май доста хора са доволни и от свещите шампион. само в никакъв случай не си взимай бош.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
тях ги смених още лятото след техническия че за малко да не ме пуснат на газоветеиначе смених и ремъци и ролки ,филтри, всичките масла , де що има течности и огледалата
сега едни зимни гуми остава да сложа че вчера въртях пирелите на 3-та
точка
Comment
Comment