Известие

Collapse
No announcement yet.

ABS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ABS

здравеите на вси4ки от в4ера сам мембер на клуба купиx си алфа 156 селеспиид имам един проблем постояно ми свети лампата абс и 4ервената с удивителният. моля бадете така любезни да споделите самнянията си относно това. благодаря предварително
    MiTo 1.4 155

виж си датчиците ,състоянието на накладките и нивото на спирачната течност
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Освен това си изтегли книжката за 156 от раздел 156/147, за да не питаш за всяка лампа. А вместо "4" ползвай "ч". Успех
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

благодаря ви,накладките са нови ,спирачно масло имам,има само още 1 нещо когато натисна спирачка кове моментално,ако не си с колан и чупиш стъклотордали не е от това
        MiTo 1.4 155

Comment

Виж си предпазителят за ABS-a,а това че спирачките сработват рязко при лек натиск най-често се дължи на това,че буталата на цилиндърчетата са излезли много и нямат нормален обратен ход.Ако си убеден,че накладките са нови,провери дебелината на дисковете.
          Лампата с удивителния е на ръчната.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Всеки който се качи за 1ви път на 156 му се струва, че кове адски много после се свиква.
            Червения удивителен освен за ръчната е индикация и за други раути...
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

вторник имам час при доктор ДОБРЕВ от "КИРОВ" варна чудесно мнение имат всички от форума,а за ръчната като че ли си прав вчера на прегледа ми каза че жилото е откачено,благодаря
              MiTo 1.4 155

Comment

Working...
              X