Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 168 / Uccelo nero

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

на мен ми идва лост ин трънслейшън на ум

а па аз знам една алфа 147 GTR, официално регистрирана с ланчов мотор и 600 до 800 коня според трасето. Колата си е официално регистрирана и хомологирана. Мой приятел по интернет я притежава.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Хората и снимки ви показаха на Алфа 164=168 . Докато момата не качи снимки на тази "умопомрачителна" Алфа 168 само си драпаме езиците . А до тогава за мене а май и не само за мене Алфа 168 си е 164-ка за китайския пазар .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз немога да спя тая нощ ...
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Чисто нова 164-ка за 50к ойро ноу проблемс според мен има нещо друго
          1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
          1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
          2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

то холдън си е ГМ т.е форд за австралийския пазар. тоя двигател подхожда на някой американски пикап или мустанг, то се падат по 700 кубика на цилиндър ебаси и може да е истина ако оборотите са 6900 а не 9600
            иначе най-мощния и голям двигател на алфа е тоя който го слагат в 8с и идва от мазерати, друг няма.
            точка

Comment

Какво стана с тая черна птица? Да не я застреля някой бракониер по пътя за България?

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                Какво стана с тая черна птица? Да не я застреля някой бракониер по пътя за България?
                с притаен дъх, всички тръпнем в очакване
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  то холдън си е ГМ т.е форд за австралийския пазар. тоя двигател подхожда на някой американски пикап или мустанг, то се падат по 700 кубика на цилиндър ебаси и може да е истина ако оборотите са 6900 а не 9600
                  иначе най-мощния и голям двигател на алфа е тоя който го слагат в 8с и идва от мазерати, друг няма.
                  Абе то ГМ и Форд са съвсем различни компании.
                  На една от Алфите ми, обема на цилиндъра е 600 куб.см .
                  А на 8с двигателя, само е минал през Мазерати, иначе идва от Ферари.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                  X