а за 166 ключ колко струва, алармата ми е отделно от ключа, не разбрах дали учиш новия ключ да пали
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изработка на ключове
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Днес и аз се сдобих със сгъваем ключ с алармата и чип вътре. Момчето наистина работи перфектно и изпипва всеки детаил. Също така заготовките за ключовете са от качествена пластмаса, а не като повечето, които ако ги изпуснеш ще им е за последно. Ако някой иска такъв ключ той е човека.145 1.6 T.S
164 3.0 Q4
Comment
-
Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщениеДнес и аз се сдобих със сгъваем ключ с алармата и чип вътре. Момчето наистина работи перфектно и изпипва всеки детаил. Също така заготовките за ключовете са от качествена пластмаса, а не като повечето, които ако ги изпуснеш ще им е за последно. Ако някой иска такъв ключ той е човека.
p.s.Много пъти съм казвал,че най-добрата реклама е добре свършената работа.автоключар
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеКолега, кога ще можеш да работиш и с Код 2?
156 ТС 2.0'1999
Comment
-
Както всички знаете цената за "копие" на ключ с код 2 е доста по-висока от тези с код 1.Апаратура нужна за направа на такъв ключ е в пъти по-скъпа.В процес съм на набавяне на нужните неща.Ще пиша в темата,когато взема всичко необходимо.
Поздравиавтоключар
Comment
-
Първоначално публикувано от gsimania Покажи съобщениеКакто всички знаете цената за "копие" на ключ с код 2 е доста по-висока от тези с код 1.Апаратура нужна за направа на такъв ключ е в пъти по-скъпа.В процес съм на набавяне на нужните неща.Ще пиша в темата,когато взема всичко необходимо.
Поздрави156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от gsimania Покажи съобщениеМога разбира се.Който иска ще му пусна телефона на колега от София да не се окаже че правя реклами тука.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Имам една молба към тези които са правили ключ при мен.Правил съм сгъваем ключ на някой от София и той е пратил при мен негова позната за същия ключ.Жената е от Перник и кара Рено меган.Спешно ми трябва нейният телефон,защото вчера стана една грешка.автоключар
Comment
-
Първоначално публикувано от gsimania Покажи съобщение156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment