Известие

Collapse
No announcement yet.

преинсталация на еку

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• преинсталация на еку

здаравейте.искам да ви попитам дали знаете каде може да се направи преинсталация на екуто на 156 1.8 ТС.на един приятел са му казали че трябва да се преинсталира(смени)софтуера на екуто.Благодаря.

Първоначално публикувано от bobo16v Покажи съобщение
    здаравейте.искам да ви попитам дали знаете каде може да се направи преинсталация на екуто на 156 1.8 ТС.на един приятел са му казали че трябва да се преинсталира(смени)софтуера на екуто.Благодаря.
    Що? Що да се сменя? Кажи на приятелчето ти, да бяга далеч от тоя който му е казал тая глупост. Това да не ти е Windows? Паметта на ЕКУ-то представлява един EEProm чип. Той сам по себе си не може да се запише или изтрие или да се повреди. Ако има проблем колата, то най-малко в ЕКУ трява да се търси проблема.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

човек,така са му казали.a можеш ли да ми препоръчаш някой добър диагностик,да оправиме момчето че побеля от проблеми и не може да си подкара колицата като хората

Comment

човек,така са му казали.a можеш ли да ми препоръчаш някой добър диагностик,да оправиме момчето че побеля от проблеми и не може да си подкара колицата като хората
        Ами в София не знам. Виж клубните сервизи. Добри отзиви има за тях. Лисан, бобо и другите.

Comment

Бошовския мотроник М1.5.5 може само да се пише върху него, не може с подходящия хардуер да се разчетат и сейват разните му там боклуци......затова специално за него е кофти да му се лепне кофти настройки, щото няма как при гаф да му се върнат огириналните ако ги няма......разбира се това не е моя абсолютна компетенция, така че не приемай това което казвам за абсолютно вярно, може и да не е ката....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Бошовския мотроник М1.5.5 може само да се пише върху него, не може с подходящия хардуер да се разчетат и сейват разните му там боклуци......затова специално за него е кофти да му се лепне кофти настройки, щото няма как при гаф да му се върнат огириналните ако ги няма......разбира се това не е моя абсолютна компетенция, така че не приемай това което казвам за абсолютно вярно, може и да не е ката....
            Така е. М1.5.5 не се чете. Само се трие и записва.

Comment

обикновено с екзаминера идват и по нови софтуери за различните двигатели
              така, че това за инсталирането на нов софтуер не са глупости, но пък и не е панацея

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                обикновено с екзаминера идват и по нови софтуери за различните двигатели
                така, че това за инсталирането на нов софтуер не са глупости, но пък и не е панацея
                Никой не е казвал, че са глупости. Хубаво е даже. Аз лично на моята съм сменил поне 6 вида. Но така както пише в първия пост мисля, че става дума за сервиз в който не са намерили някои проблем и са го приписали на софтуера, което е несериозно.

Comment

и аз мисля така колега oem обаче как мамка му да си караш колата като в половината сервизи в софия не им разбират главите- а парите са си пари.Благодаря ви за отзивите и ще се обърнем все пак към клубните сервизи.Те поне са от ''нашите''

Comment

и аз мисля така колега oem обаче как мамка му да си караш колата като в половината сервизи в софия не им разбират главите- а парите са си пари.Благодаря ви за отзивите и ще се обърнем все пак към клубните сервизи.Те поне са от ''нашите''
                    0888 232 484 Бобо
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      0888 232 484 Бобо
                      Ето. Звъниш там и готово

Comment

Working...
                      X