Синият антифриз, освен че не е екологичен, разяждал алуминия. Не знам колко е вярно, но аз имах теч от радиатора, който не съм забелязал няколко месеца. При смяната с нов се видя, че на стария радиатор алуминиевите ламели отвън се разпадаха, там където ги е заливал антифриза. Затова си взех червен. 3 пъти по-скъп е ама...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво става като не си сменим водата с антифриз?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениедобре де, колеги, ами жълтия какъв е тогава?
някой да даде инфо - аз такъв налях, някакъв руски бил май... ама нищо не ми говори...
VW/Audi/Seat/Skoda TL774-D/F (G12/G12+); Ford WSS-M97B44-D; MAN 248/324; MB 325.3; MTU MTL 5048; Renault type D; Opel-GM6277M + B0401065; Mazda;PSA B715110..."
Това е спецификацията на един производител (да не правя реклама), за жълтия антифриз ...
Comment
-
Колите ни слизат от конвейра с това:
http://www.flitalia.it/en/fl/content/view/158/257/156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеТа затова трябва да се смесват 70% антифриз със 30% вода!!!А не само вода!,да не си караш колата главно в Аляска
Alfa Romeo 155 2.0TS 8V
Comment
-
Първоначално публикувано от chenkette Покажи съобщениеОткъде ки измисли тея проценти,да не си караш колата главно в Аляска
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
Comment