Известие

Collapse
No announcement yet.

Силиконови спрейове, какви и къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Силиконови спрейове, какви и къде?

Здравейте, искам да ви попитам за какви точно силиконови спрейове говорите.
    Трябва ми за пластмасата на таблото, нещо се е разкърцала малко

Ходих в един магазин на Хр.Ботев, и оня ме изгледа много странно докато му обяснявах, показа ми някакви силиконови спрейове дето са за други части.

Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Oт "Бестимекс" -Силиконов спрей на Den Braven" със зелена капачка .
    Сега имат на GT Bayer .Кат за мен цена 4,50 лв с ДДС.
    За Варна тел ном 052/503700. Имат м-н в София но за съжаление не им знам номера.
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Я дайте малко информация за какво точно служи точно силиконовия спрей...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Ми с един такъв си пръсках гумените уплътнения, пръсках и в ключалките против замръзване ... Общо взето разкарва водата, в някои случаи може да се ползва и вместо WD40, няма масло и не оставя петна ...
        147 1.6 TS

Comment

на мен ми го препоръчаха за уплътнител на пластмасовите сглобки
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Пръскам гумените уплътнения по това време за да не ги разпъвам като отварям вратите/ /Замръзват като има влаежи и ниски температури/.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Аз си взех някакъв от Mr Bricolage, но ефекта да отстрани малко или много скърцанията при таблото е нулев или поне клони към нулата. Иначе са по около 6-7лв. За уплътнения е идеален.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Аз откак взех колата ползвам един спрей за гуми и пластмаси Turtle Wax, но май не става въпрос за същото нещо...? Никъде не става въпрос за силиконови съставки...
                Моят спрей има ефект за около 2-3 дни (специално за скърцането, иначе в рамките на стъклата се справя отлично), но ако има измислено нещо по-читаво, бих се възползвал моментално.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
                X