Известие

Collapse
No announcement yet.

Закупуване на чистачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Закупуване на чистачки

Колеги, зима е! И както винаги аз се сещам вече когато е късно. Отдавна трябваше да си закупя нови чистачки и за служебната и за личната кола. Обаче от къде? Миналата година взех шампион обаче не съм доволен. Та въпросът ми е от къде и каква марка чистачки сте си закупували Вие и сте доволни. Нека всеки който има добър или лош опит по тази тема да го сподели тук.
    Alfa Romeo 75 24V

пера шампион от тин - много доволен
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е ся ли трабваше да кажаш че Шампион не стават - вчера си купих такива, че даже и задна Ама ще пробвам кво ще стане и ще споделя
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

От къде си купи задната?
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
          От къде си купи задната?
          От T&N купих и предните и задните-сега остава и някои да ми покаже как да ги зменя-знам че трябва да се внимава-та ще изчакам до срещата в неделя и може да ги сложа там на място-макар че в този студ-бърррррррррррр
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            [сега остава и някои да ми покаже как да ги зменя-
            ако искаш мини през нас тези дни ще ги сменим

Comment

Първоначално публикувано от търтей
              [сега остава и някои да ми покаже как да ги зменя-
              ОК ще ти се обадя - а то нали утре сме на Пипълс-може преди това да ти се обадя. Сега има по-важно нещо за смяна - ТЕРМОСТАТ-вчера го купих- ОПС -това трябваше да е лично съобщение- да се изтрие

Comment

btw Имаш ли отработена схема за безаварийно сваляне на старите пера за 155? Има там едни зъбки, дето се трошят много лесно, та ме е шубе да си сложа нвите пера (поне съобразих да се пробвам първо с едно бракувано рамо)...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
                  btw Имаш ли отработена схема за безаварийно сваляне на старите пера за 155? Има там едни зъбки, дето се трошят много лесно, та ме е шубе да си сложа нвите пера (поне съобразих да се пробвам първо с едно бракувано рамо)...
                  имам
                  но тези зъбчета понакога се трошат през зимата от студа за съжаление

Comment

Ми аз успях да ги спраскам от втория път на стайна температура и уж внимавах много. Може би е по-безопасно да се срежат старите пера около зъбите и да се извадят без разтваряне на последните...
                    Иначе и аз напазарувах Шампион, но нямам още впечатления от тях предвид казаното по-горе.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Е ся ли трабваше да кажаш че Шампион не стават - вчера си купих такива, че даже и задна Ама ще пробвам кво ще стане и ще споделя
                      То има и значение от къде го купуваш шампиона, както и която и да е била друга марка. За това имах в предвид всеки да сподели марката и от къде си е закупил чистачките. Т & N за алфата като, че ли наделява, за момента, ала какво да я правя летящата баничарка, Сутиена? Тя е с една чистачка и то доста дълга .
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от bass
                        Ми аз успях да ги спраскам от втория път на стайна температура и уж внимавах много. Може би е по-безопасно да се срежат старите пера около зъбите и да се извадят без разтваряне на последните...
                        Иначе и аз напазарувах Шампион, но нямам още впечатления от тях предвид казаното по-горе.
                        ма то няма нужда да отваряш зъбите
                        трабва да ти покажа

Comment

@ Venci - бе нали е служебна - отиваш а автомотор, съдират му на шефа ти кожата и готово
                          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Абе за предните незнам ама задното перо аз доста лесно си го смених (като се има предвид че ми бе за сефте) а и общо взето не се наложи да разтварям щипките.

Иначе перото го взех за левче от некъв тунинг магазин и вършеше работа ама сега се повтвърди......
                            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                              Абе за предните незнам ама задното перо аз доста лесно си го смених (като се има предвид че ми бе за сефте) а и общо взето не се наложи да разтварям щипките.

Иначе перото го взех за левче от некъв тунинг магазин и вършеше работа ама сега се повтвърди......
                              E моето задно перо трябва да е много убаво за 9 лева в кутиика

Comment

Working...
                              X