Колеги, зима е! И както винаги аз се сещам вече когато е късно. Отдавна трябваше да си закупя нови чистачки и за служебната и за личната кола. Обаче от къде? Миналата година взех шампион обаче не съм доволен. Та въпросът ми е от къде и каква марка чистачки сте си закупували Вие и сте доволни. Нека всеки който има добър или лош опит по тази тема да го сподели тук.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на чистачки
Collapse
X
-
Е ся ли трабваше да кажаш че Шампион не стават - вчера си купих такива, че даже и заднаАма ще пробвам кво ще стане и ще споделя
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от pentОт къде си купи задната?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от BatVas[сега остава и някои да ми покаже как да ги зменя-2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейако искаш мини през нас тези дни ще ги сменим
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassПървоначално публикувано от търтейако искаш мини през нас тези дни ще ги сменим
но тези зъбчета понакога се трошат през зимата от студа за съжалениеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Ми аз успях да ги спраскам от втория път на стайна температура и уж внимавах много. Може би е по-безопасно да се срежат старите пера около зъбите и да се извадят без разтваряне на последните...
Иначе и аз напазарувах Шампион, но нямам още впечатления от тях предвид казаното по-горе.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasЕ ся ли трабваше да кажаш че Шампион не стават - вчера си купих такива, че даже и заднаАма ще пробвам кво ще стане и ще споделя
.
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от bassМи аз успях да ги спраскам от втория път на стайна температура и уж внимавах много. Може би е по-безопасно да се срежат старите пера около зъбите и да се извадят без разтваряне на последните...
Иначе и аз напазарувах Шампион, но нямам още впечатления от тях предвид казаното по-горе.
трабва да ти покажаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Абе за предните незнам ама задното перо аз доста лесно си го смених (като се има предвид че ми бе за сефте) а и общо взето не се наложи да разтварям щипките.
Иначе перото го взех за левче от некъв тунингмагазин и вършеше работа ама сега се повтвърди......
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIАбе за предните незнам ама задното перо аз доста лесно си го смених (като се има предвид че ми бе за сефте) а и общо взето не се наложи да разтварям щипките.
Иначе перото го взех за левче от некъв тунингмагазин и вършеше работа ама сега се повтвърди......
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
Comment