Колеги, къде се продават само крушки, че едната ми е взела да сдава багажа....а никъде не съм виждал само крушки?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Резервни ксенонови крушки?Къде?
Collapse
X
-
Резервни ксенонови крушки?Къде?
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SWТагове: Няма
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКолеги, къде се продават само крушки, че едната ми е взела да сдава багажа....а никъде не съм виждал само крушки?!
За около 60 лв. с доставка ще си вземеш 2 бр. хубави крушки.sigpic
-
А колегата rtfm който продава ксенони в раздел продава пита ли го дали не може да ти достави ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеВлез с E-bay и си напазарувай.
За около 60 лв. с доставка ще си вземеш 2 бр. хубави крушки.
Иначе колегата ще го питам...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
щом си си в БГ, най-лесният вариант е от някоя бензиностанция да си купиш
те и без тва са на всеки ъгъл
извинения от мен за казаното по-горе, пропуснал съм думата "ксенонови" в заглавието!!!Last edited by Madjo; d.m.y г., 14:25.Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщениещом си си в БГ, най-лесният вариант е от някоя бензиностанция да си купиш
те и без тва са на всеки ъгъл
Като намериш такава бензиностанция ми се обади."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
За съжаление никой от колегите няма въпросните крушки...ще трябва нова система да си купя явно...
Интересното е, че отначало всичко е нормално...след 10-15 секунди едната крушка позеленява...и ест нищо не се вижда от дясно156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеЗа съжаление никой от колегите няма въпросните крушки...ще трябва нова система да си купя явно...
Абе има , не е като да няма .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеТи прочете ли какво се търси изобщо?
Като намериш такава бензиностанция ми се обади.
на тебе случвало ли ти се е да пропуснеш нещо при четене ??? всички можем да критикуваме, въпрос на интелект е обаче как!
ти ме осъди направоAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
Comment