Вчера сложих ксенон на един приятел с Фиат Браво всичко беше наред обаче се появи следния проблем ксенона си свети при присветкането на къси дълги обаче на десетина превключвания когато лостчето се бутне напред на дълги прекъсва единия или другия фар единствоно като се бутне лоста напред го има този проблем според мен причината може да е единствено в ключа на фаровете Ако някои е имал такъв проблем да помага
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ксенон
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеВчера сложих ксенон на един приятел с Фиат Браво всичко беше наред обаче се появи следния проблем ксенона си свети при присветкането на къси дълги обаче на десетина превключвания когато лостчето се бутне напред на дълги прекъсва единия или другия фар единствоно като се бутне лоста напред го има този проблем според мен причината може да е единствено в ключа на фаровете Ако някои е имал такъв проблем да помага
и аз имах същия проблем. Оправя се като направиш така че да не премигва при превключване къси дълги къси
успехAlfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
-
savet
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеВчера сложих ксенон на един приятел с Фиат Браво всичко беше наред обаче се появи следния проблем ксенона си свети при присветкането на къси дълги обаче на десетина превключвания когато лостчето се бутне напред на дълги прекъсва единия или другия фар единствоно като се бутне лоста напред го има този проблем според мен причината може да е единствено в ключа на фаровете Ако някои е имал такъв проблем да помага
Comment
-
Благодаря за съветите има логика и в това с релетата аз съм с би ксенон обаче бях сложил релета преди това защото слагах силни крушки и... преди съм топил ключ с крушки и реших да се застраховам А някакъв съвет как да махна премигването при превключванеAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеА някакъв съвет как да махна премигването при превключване
при алфа 156 бях описал принципа в една тема - прави се с кондензатор два диода и лека промяна в схематаAlfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от karal fiat Покажи съобщениезахранваш едно реле от бат. и подаваш на баластрите. за управление на релето ползваш кабелите от фара/за старата крушка/. слагаш един кондензатор/подборен/ да задържиш веригата на бубината за 5сек. и си готов.
Comment
-
Благодаря за съветите нямах време тия дни иначе ще пробвам първо само с релета пък после ще направим задържането мисля си че може да мине и само с релетоAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Сложи релета с диод на намотката.Няма да ти навреди,но без тях може да се появи някой сакатлък.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment