Известие

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е такива цени за части ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Crusader
    Тия ТИКВЕНИЦИ са ми докарали solid /плътни/ дискове, някой си ТИКВЕНК бил объркал номера на кутията. Тия си бяха плътни и без канали от страни, иначе си бяха Bremboo. Извиниха ми се учтиво и даже обещаха да ми ги доставят в къщи /но утре/. Дано, че иначе !
    Ти гледай дупките да са на 98мм да се не окаже като на един приятел че лекинко се разминават
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

4. Незнам откъде си пазарувал феродо рейсинг но има търговци които знаят кое е червено кое е зелено .... ако ми сващаш мислъта
      Незнаех, че и при рейсинг-а има вече червени и зелени? А иначе от обикновените зелено-червени - избягвайте зеленяка. Между другото, на старата кочина смених 4-те диска и пр. и задни накладки - всичко FERODO - резултата беше, че 1 приятна зимна вечер 1 ТИР ме катапултира 20-25 м през 1 кръстовище, защото аз спрях на светналото вече от 5-6 секунди червено, ама той бил на 6-та
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Бобо - за сандтлер съм съгласен!

За накладките пермафюз също. но ставаш дума за Ремса! Чети внимателно!

за Бендикс не съм съгласен, винаги са били в средния клас. Кажи твоите нкладки за 56 лв. колко са добри.

Колкото се отнася до продавачите, дори и Златков си оставя бизнеса на такива, които не правят разлика.

Comment

Ами да ти каже Вальо колко струваха моите и пак ми говори глупости
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

E те това са

Съжалявам за качеството но камерата на телефона ми е ниско 640Х480
            Крайна цена 46 лв. бройката.
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

едно тъпо въпросче,ще станат ли при мен тия дискове

Comment

Ми тия са 257 х 19 х 4. А твоите с какви размери са?
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

A

коджа парА са надупчените???

Comment

Екстра са дай и аз да си взема едни може Васко кат си ходи до Свищов да ми ги вземе и да ти донесе пари
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Те точно от Свищое са взети, ма стаа с поръчка. Bat Vas да каже кога ще си идва и ще ги поръчаме. Ето и телефона на магазина 0885010043 и принципно е за BMW. Бе изненадах се колко са коректни тия момчета /верно ми ги доставиха до в къщи, дисковете/. Гледам ги продават Бош, попитах за кабели и свещи, ей така информативно, а те казаха - не ти го препоръчваме. Аз принципно съм за смяна на термостат и ми казаха, може да го имаш утре но на цена 65 а ако изчакаш няколко дни ще го вземеш на 34 /Behr/, както и накладки Ferodo/предни/ на 45 лв. с датчици...ще почакам, не съм много на зор.
                      Като взема и другите неща пак ще пиша и ще Ви кажа дали съм доволен!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

ОК ако реша ще ти пиша

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

малшанс мойте са 239

Comment

Е днес стигнахме и до термостата, само че ми докараха някакъв френски VERNET, някой има ли повечко инфо за тази марка, че аз въобще не съм я чувал.

Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Ми става не лоша макар че Бер е по-добрия вариант Офертата за дисковете още важи нали мое след нова година да взема едни става ли

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                                Е днес стигнахме и до термостата, само че ми докараха някакъв френски VERNET, някой има ли повечко инфо за тази марка, че аз въобще не съм я чувал.
                                Ми на мен ми дадоха такъв хората са приятели и казаха че продуктите са добри. До сега няма оплаквания.
                                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                                X