Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми светва винаги левия фар/къси/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми светва винаги левия фар/къси/

Здравейте, имам проблем с късите светлини- само левия фар. Повечето пъти като изключа и включа няколко пъти се оправя и светва, но понякога изобщо не иска. Предпазителите са ОК, даже им размених местата с на десния. Не знам къде се намира релето, а според мен от него е проблема. Та ако някой знае къде ми е релето на късите светлини на левия фар ще съм му благодарен ако ми издаде тайната.

Алфа 155 2.0 ТС 8 клапана 1992г.

Благодаря предварително!!!
    Alfa Romeo 2.0 T.Spark 8V 1993г.

www.vali-catering.com Най-Доброто Обслужване на Неприлично Ниски Цени!!! За членове на клуб АЛФА Ромео специални ОТСТЪПКИ!!!

А пробва ли с нова крушка
    Аз така веднъж ходих с предишното ми пежо на електричар и той ми показва крушката - като я разклатиш и се пуска, като пак я разклатиш и спира. Пък аз си мислех че някъде има лош контакт.
    Та поглезих тогава пежото че ходих на сервиз за смяна на крушка.
    146 1.6 TS '00
    156 2.4 JTD '01

Comment

Мда. Иначе релето вероятно е само 1 и е преди предпазителите. И слагайте хубави крушки.

М/у другото защо има 2 теми с този въпрос?
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Виж дали имаш хубава маса да не се отпоила и да не дава контакт както трябва. На мен ми беше точно от това и като я преместих се оправи.
        sigpicAlfa Romeo 145, 1.4 TSpark, OZ Racing Rims + Momo tuning
        Alfa Romeo 166, 2.0 TSpark

Comment

Вече не са две темите.

За мен е или крушка или буксата на крушката се ебава.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Когато се заиграя повече с миенето на колата, десния фар ми се случва да не светва. Като друсне на 1 вата дупка и се оправя. Стоповете също гаснега и като ги чукна светваха, обаче им почистих гнездата и се оправиха обаче при фаровете е по сложно почистването
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

И аз имах същият проблем - десния ми фар (къси) светваше или със секунди закъснение или направо от 2-рия, 3тия път. Явно че електрониката нещо куца... в крайна сметка ми изгоря габарита на същия фар и изведнъж се оправи късия... никви проблеми нямам. Май нещо накъсо дава, не съм сигурен понеже нямам време да сменя габарита...
              Alfa Romeo 156 1.9JTD 2000

Comment

И аз и ми казаха че бил модула имал проблем
                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                Ramstein - Benzin
                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                X