If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Специалист не съм в никой случай. Потребител съм само. Аз си го обяснявам така- че този конденз може да замръзне. А и при ниски температури хладилната машина няма да работи реално.
Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts; Lancia Kappa JTD '98 -
Ами околната температура.Всъщност нямат нищо общо защото загрял двигател и заледен изпарител не са съвместими някак си.За какво заледяване си говорим изобщо като това заледяване няма как да се получи.Климатичната инсталация е същата като на един обикновен хладилник.
Лятото когато навън е 40* и двигателя ти е на 100* как се получава въпросното обледеняване и конденза?Тогава и въздуха е сух и влагата е много по-малко.
Каква е разликата в работата на климатика дали ще работи в градски условия или извънградски?
Докато се движиш лятото на климатик си капе по малко нали? Когато спреш и изгасиш климатика изтича голямо количество вода нали? Според теб ако не от образуваното обледеняване по изпарителя от къде другаде може да дойде тази вода?
Пишеш,че понеже двигателя е загрял няма как да се получи конденз. Какво е общото м/у загрелия двигател и конденза?
Температурата не може да се изравни веднага.Сега прочетох пак темата и си признавам че съм ги сътворил някоии........мани, мани.За това трия всичко нужно и ненужно и приклюваме.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment