Известие

Collapse
No announcement yet.

за БОШ-избрано от форумите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• за БОШ-избрано от форумите

Преди малко бях да взема едни разпръсквачи за дюзи за баща ми, които бях поръчал вчера от Бош. Подчертавам, директно от Бош в Бош-център в Германия.
    Взех ги днес и разглеждам кутийките. На три от разпръсквачите пише - Made in India, а на четвъртия Made in Turkey?! А така...Че такива можех да си взема и от арабите в София. Само дето нямаше да струват 37 Евро единия, а 25 лв.
    Та се сетих, за поредния скандал с Бош. В момента Мерцедес ще се съди с Бош за загуби от порядъка на деветцифрени суми, спрени поточни линии и тнт. заради дефектни дизелови помпи. Някакви тефлонови втулки са били пълен боклук.
    Интересно е да се отбележи, че точно със същият проблем изпищяха и БМВ и Ауди.
    Освен това се сещам, че повечето големи дефекти и проблеми на Мерцедес, а вероятно и на другите марки, идват точно от компоненти на Бош.

Мдаа, сигурно е удобно да си монополист, но в днешно време пазара не прощава.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

бош

За дюзите не знам,но инструментите им,продавани в Бг,са алтава работа.Не изкарват наполовина на един Елтос.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

бош

А какво да кажем за "прочутите"МАФ сензори(дебитомери или както им викат в Бг)от които VW загубиха също милиони?Но забележи-те са Made in Germany!Същото е и релетата им(Made in Germany).И с почти всичко друго от тяхната гама....Но аз мисля 'че производството им извън Германия е определено с по-високо качество!
      Надявам се скоро да последват Grundig!
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Немога да кажа нищо по отношение на частите им,но определено в БОШ сервиза ми направиха качествена диагностика и ми решиха проблема с високия разход на горивото!!Момчетата работеха не ги мързеше и определено си разбираха от работата за разлика от Ванто които ме претупаха като стой та гледай!!

Comment

ШО,ШО?-НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, на мен един техен сервиз ми развалиха подка4ващата помпа и сега със с такава от Пежо
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

нали знаете, вмисто добър ден влизаш в сервиза и казваш Бош проблем
            155 2.0 traktor

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              ШО,ШО?-НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, на мен един техен сервиз ми развалиха подка4ващата помпа и сега със с такава от Пежо
              дето е казал павката, ти по тая кола нещо оригинално имаш ли ?)
              хихи
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аве бате остава и тебе малко да те ремонтират Примерно като спукаш апандисит да ти турат от Видинско един че по дръжливи били там А върха на тунинга ще е ако ти турат мозък от старозагорец и говорен апарат на пловдивчанин
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Re: бош

За дюзите не знам,но инструментите им,продавани в Бг,са алтава работа.Не изкарват наполовина на един Елтос.
                  Че то Елтоса си е супер и изкарва поне четири пъти повече от Бош. А за вгражданите в коли техни части няма да говоря. Само чистачките им стават ако не са менте.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    Аве бате остава и тебе малко да те ремонтират Примерно като спукаш апандисит да ти турат от Видинско един че по дръжливи били там А върха на тунинга ще е ако ти турат мозък от старозагорец и говорен апарат на пловдивчанин
                    А на тебе ше ти туриме мозък от селски тарикат от Стара Кресна ,от банско ше ти напаснеме говорен апарат ,от шоп-софтуера(инато,ама май ти си го имаш) Е това вече е персона-тунинг,хихи
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

а на вас и двамата моа ви туря по един русенски шут по гъза та да се съвземете малко

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                        а на вас и двамата моа ви туря по един русенски шут по гъза та да се съвземете малко
                        тия двамата ни шутове ни нищо не ги оправя
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                        X