Известие

Collapse
No announcement yet.

Масло MAG 1 10w40

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Масло MAG 1 10w40

http://godden.ca/index.php?show=prod...2&pg=1&manu=19

Някой използвал ли е такова масло MAG 1 10w40 и какви са ви впечатленията за него?Ако сложа на моята Алфа 145 1.6 Боксер,какъв ще е резултата.Ето и характеристиките му.

http://www.wd-wpp.com/specsheet/motoroil.pdf

От това което прочетох аз излиза,че е по-добро от Селения Алфа Ромео.Ето и сравнение.
    Attached Files
    Last edited by zaryto; d.m.y г., 01:29.
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

не знам за това масло но лично мое мнение само CASTROL

Comment

И аз съм за Кастрола....дали щото работя във вносителя ....

Comment

Сухите цифри, може да говорят едно. Много приятели дългогодишни потребители на Селения казват, че тя вече не е толкова хубаво масло като преди. Истината е, че в България 90% от маслата са 3-то качество. А аз имам съвсем пресен опит с едно такова уж много хубаво масло. Като го сложих на Фиата и го наблюдавах внимателно установих, че до 100* е приемливо, но както премине тази температура налягането на парзен ход пада почти на нула. Преди не беше така. Аз съм решил повече да не си купувам масло от България за колите ми, на които "давам газ".
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          Сухите цифри, може да говорят едно. Много приятели дългогодишни потребители на Селения казват, че тя вече не е толкова хубаво масло като преди. Истината е, че в България 90% от маслата са 3-то качество. А аз имам съвсем пресен опит с едно такова уж много хубаво масло. Като го сложих на Фиата и го наблюдавах внимателно установих, че до 100* е приемливо, но както премине тази температура налягането на парзен ход пада почти на нула. Преди не беше така. Аз съм решил повече да не си купувам масло от България за колите ми, на които "давам газ".
          Много съм съгласен с теб колега само внос

Comment

Ще го пробвам!Искаше ми се някой да сподели впечатления,защото не ми се хвърля на сляпо.Момчето,от което си купувам масло е вносител и ми го препоръча.
            Last edited by zaryto; d.m.y г., 18:37.
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex

Comment

Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщение
              http://godden.ca/index.php?show=prod...2&pg=1&manu=19

Някой използвал ли е такова масло MAG 1 10w40 и какви са ви впечатленията за него?Ако сложа на моята Алфа 145 1.6 Боксер,какъв ще е резултата.Ето и характеристиките му.
              а каква е цената на това масло?
              Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                А въпросното масло случайно да е Лики Моли?
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщение
                  а каква е цената на това масло?
                  Не знам по магазините,каква му е цената,на мен ми го предлагат на 14 лева литъра.

Comment

Първоначално публикувано от MECO_KN Покажи съобщение
                    И аз съм за Кастрола....дали щото работя във вносителя ....
                    Мани не думай
                    Мога да ти покажа двигател на 20 000 км, каран с Кастрол, слаган от официалния вносител, на какво прилича
                    В момента ще се прави основен ремонт
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                      Мани не думай
                      Мога да ти покажа двигател на 20 000 км, каран с Кастрол, слаган от официалния вносител, на какво прилича
                      В момента ще се прави основен ремонт
                      Кастрола е много гадно масло казвам и аз от личен опит.На 4 хил км след смяната го нямаше и нивото беше под минимума.Без да имам видим голям теч/гарнитурата на мотора е ясна ,че си сълзи по-малко/.Напролет го махам и никога повече Кастрол/Турско изпълнение/.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Muroman само после ми драсни ЛС да питаш с какво трябва да се кара

Иначе някой сложи ли го това Маг? Коментари? Отзиви
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                          Кастрола е много гадно масло казвам и аз от личен опит.На 4 хил км след смяната го нямаше и нивото беше под минимума.Без да имам видим голям теч/гарнитурата на мотора е ясна ,че си сълзи по-малко/.Напролет го махам и никога повече Кастрол/Турско изпълнение/.
                          Aз съм сипвал Кастрол, но румънско изпълнение и пак не ми хареса!
                          sigpic
                          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                          BMW E30
                          BMW E36

Comment

Working...
                          X