Известие

Collapse
No announcement yet.

Ударих джакпота...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщение
    Още утре ще я докарам при теб за диагностика на проблема.Дай боже да излезеш прав!
    какво стана ? оправи ли се проблема?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Така като чета и си мисля че тея централи гърмят като пуканки да ама не Проблема най-вероятно е много елементарен и ако всеки път заради такава грешка сменях управляващия блок на абс-а щех да отворя вносител на тия блокове Специялиста който ти е гледал колата дали знае какво означава тая грешка щото аз се съмнявам

Последно преди два дена дойде при мен кола от Ванто "за нова централа на абс-а" - при мен проблема беше отстранен за 120лв и определено централата нямаше никаква вина
      е хубаво де кажи как си оправил проблема
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
        е хубаво де кажи как си оправил проблема
        мислиш ли? 120 лв и ще ти каже на уше.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          мислиш ли? 120 лв и ще ти каже на уше.
          Няма как да стане
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Няма как да стане
            лошо , щеше да е хубаво да сподели на човека и сам да си орави проблема ако иска , та след това и другите да знаят как става
            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

лошо , щеше да е хубаво да сподели на човека и сам да си орави проблема ако иска , та след това и другите да знаят как става
              ..........И после да ги пусне в сериза да си правят колите сами,нали

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                ..........И после да ги пусне в сериза да си правят колите сами,нали
                знаеш каква е идеята на форума , на всеки който му трябва инфо и има желание да се правя сам , а тези дето ги мърси за си ходят у сервиза ( такива като мене )
                нищо де , това си е ноу хау и всеки си има права над него и сам решава дали ще споделя или не
                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

знаеш каква е идеята на форума , на всеки който му трябва инфо и има желание да се правя сам , а тези дето ги мърси за си ходят у сервиза ( такива като мене )
                  нищо де , това си е ноу хау и всеки си има права над него и сам решава дали ще споделя или не
                  Къде пише че във форума трябва да издаваш сервизна информация,особено ако е такава каквато други хора можеби незнаят

Comment

Ами добре беше все пак човека сам да си напише що ме карате мене

Смених му централата за близо 10 пъти по-малко пари но по-важното е че открих проблема заради който е гръмнала

А той беше че имаше окъсен кабел на едно плюсче и щеше след 2-3 месеца и новата да даде фира

А за сервизната информация мурджев е прав но аз съм установил че в БГ колкото повече знае клиента толкова повече повреди се получават по колата му Орлине ти си типичния пример
                    Last edited by Bobo; d.m.y г., 23:24.
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Съжалявам,че не писах по-рано,но много работа имах напоследък.Проблема при Бобо се реши за отрицателно време.Най-важното е,че се откри причината.Хората от Ванто ми взеха парите и препоръчаха нова централа,която щеше да изгори след няколко месеца.Не искам да говоря за никой лошо, но си е така.Не бях ходил досега при Бобо и съжалявам.Човека намери проблема и го отстрани за по малко от 3 часа и то на цена,която лично мене ме устройва.
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        А за сервизната информация мурджев е прав но аз съм установил че в БГ колкото повече знае клиента толкова повече повреди се получават по колата му Орлине ти си типичния пример
                        Що бе аз какво проблеми имам по колата ? само си карам
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                        X