Известие

Collapse
No announcement yet.

Свети идикатора за AirBag на таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свети идикатора за AirBag на таблото

Колеги имам проблем со AirBag како што мисла. Преди некое нкое време си ја накарах колатами низ едни дупки низ птја, каквото што си имате и вие низ Софиа и ми светна ламбата на аирбега на таблото на колата и се си мислам дека нема да си самото загаси коко што изгледа.
    Дај ако некој си е имал јадосване како при мен да казе как да се оправи този проблем.
    Колата ми е Alfa 156 1.6ts-11.1997 серија
    Благодарам предварително
    Alfa 156 1.6 T.S 16V 98г.

На диагностика ще ти кажат от къде е проблема. Може да е някоя хлабава връзка по кабелите.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      На диагностика ще ти кажат от къде е проблема. Може да е някоя хлабава връзка по кабелите.
      И јас си мислех на това но не искам да ја занеса колата тук по скопје на генерален сервис да и праат дијагностика заштото тук се дресирани хората да ти ја скинат главата . Ште ти набројат работи и што не са за менање
      Alfa 156 1.6 T.S 16V 98г.

Comment

Само на диагностика могат да кажат какво е.И да откачваш акумулатора няма да се изтрие грешката/ако е само грешка/.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Сигурно знаете, обаче в доста други теми съм го чел, а и го изпитвам това нещо - един от фабричните дефекти на Алфа 156 е безпричинно светкане на лампи по таблото, като досега не съм виждал 156ца на която месец след като е оправен тоя проблем, пак да не се е появил. Доста 156ци съм виждал и повечето се оплакват от това, аз вече два пъти занулявам моя и пак светка след известно време, вероятно може да се оправи, но за това колегите да помагат!!!

Comment

Мда, някъде връзка - откачи и закачи всички кабели под седалките, не е логично да се оправи, но едно аверче ми сподели че така изчезнала - иначе само диагностика.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Щом светва лампа значи нещо става.Я кабел прекъсва я нещо друго се ебава.Всичко това може да се провери на диагностиката.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
              X