Известие

Collapse
No announcement yet.

добавка за моторно масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

blagodarja druye=
    Prosto iskah da si napravja profilaktichen pregled na alfata.
    Slava bogu zasega njama ot kakvo da se oplakvam ili pone taka si mislja
    no mi se iskashe da ja chujatv kak raboti. Vyprosi vinagi shte ima

Comment

преглед

Абе ти ако правиш нещо пак драсни да кажеш как е минало, че тия Алфи мноо мноо не ги чуват по сервизите, може да пък да уцелиш някой добър

Comment

аз не мисля, че с японските чарки например нещата са по- розови.
        Всички просто се учат на нашите коли, а последствията са си само за нас

Comment

доскоро ми течеше масло на поразия от картера - по 2л на седмица и в началото си сипвах някъв кастрол синтетика, като свърши ми се наложи та купих от няква умряла крайпътна бензиностанция мотул полусинтетика после си взех м10д и го налях и него, въобще такъв бъркоч настана... но не се пресече! досега между другото не съм и виждал да се пресича освен веднъж когато един познат си доля в мотоциклета 4тактово, добре че го видях как се избистри. така че осланяйки се на моя опит не се притеснявайте да доливате масло от марка различна на тая която е в двигателя
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

da de prav si no ako se preseche shte ti e za posleden put ako ne go vidish
            po princip Vsichki masla sa ednaki samo rpisadkite sa ralichni

за неразбиращите патагонски (присадките са различни) превод в ефир Pooh
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

soldix
              За диагностика мога да ти препоръчам във Варна:

Вангел Вангелов
              Варна, ул. "Д-р Басанович" номер 118а
              GSM: 0888/809 865

Човека ми е познат.
              Мойта 155 1.8 8V само там си ходи и няма никакви проблеми.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Az pak karam moita 33 1.8TD s Liqui Moly 10W40 i ne sam zabeliazal da ima niakakvi stranichni shumove mislia che masloto si e dobro ne sam imal nikakvi problemi
                Fiat Punto 1.9 JTD
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                sigpic

Comment

Благодаря ти alfa corse!
                  сега в началото на септември ще отида при този твой човек за да види моята алфа. Казваш познава туин спарк двигателите. От такъв човек имам нужда. А да знаеш как се регулират клапаните на нашите двигатели. Моята алфа е 1.7 8V. Разбира се с верига е. Ако се наложи Твоят човек-Вангел би ли могъл да се справи?

Comment

Относно маслата - единствено от официалния вносител АУТО ИТАЛИЯ със сигурност ще си купите истинските масла FL SELENIA. Разликата между SELENIA GOLD 10W-40 и SELENIA 20K 10W-40 е в добавките - http://www.flselenia.com. Иначе препоръчителния интервал за смяна от производителя е max 20 000км, но при каране в реални условия, особено градско шофиране препоръчителния интервал е max 15 000 (20К) км./ 10 000 км. (Gold) или веднъш годишно. Маслата се държат перфектно и на доста други марки - особено AUDI 80..., лични наблюдения от приятели. Каква по-добра реклама от това?

Comment

и на мен ми се стръва че ще ходя до варна че в добрич си аб мамата аман от разбирачи наскоро ми сменяха четирите маркуча на смокателните колектори и още нещо наречено (реголатор на бензиновото налягане) нещо такова от тогава колата стана още по зле и по мое ъсмотрение ми се стръва че ще трябва да сменям МПХ или моторче за празен ход.Казаха ми аз още един сервиз в варна до метро сервиз на BOCH нз не познавам варна мойе да говориш за с1щия ama mai ne
                      alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

Сега карам с ЯКОО, и ми казаха че няма смисъл да му се слагат добавки, иначе преди на Мареата редовно на всяка смяна и слагах двигателната добавка на Лики Моли и бях безкрайно доволен, регулярно слагах и в бензина тази за дюзите и бях бомба....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Az sum nov v tozi forum ! , no dali nqkoi moje da mi kaje kompetentno mnenie polzval li e Ruski dobavki !Kazaxa, mi 4e sa mn dobri !

Comment

Добре дошъл!Препоръчвам ти да прочетеш ето тук: http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=16 Там ще разбереш, че в този форум пишем само на кирилица!
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Извинявам се!

Comment

Първоначално публикувано от rumenn Покажи съобщение
                                Извинявам се!
                                sigpic
                                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                                X