Известие

Collapse
No announcement yet.

нов модел маслени филтри

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нов модел маслени филтри

току що говорих с познат който ще почва да вкарва някакъв нов модел маслени филтри. нахвърля ми набързо качествата им - пречиства много по-добре маслото та от там по-добра работа на мотора, отпада нуждата да с есменя маслото за поне 100хил.км самия филтър щял да струва около 300евро като сменящата му се част струва около 5 евро и се сменя през 25-50 хил.км. идва и интересната част - дава се гаранция на самия филтър 10г, като също така има и застраховка за мотора към алианц. всеки един филтър се води в база данни в която се описва кога и какво масло е сипано в мотора. самия продукт бил немски и се ползвал масово по корабни мотори, селскостопанска техника и камиони. до няколко дни ще има и сайт и след празниците щяло да се направи презентация на продукта на която мисля и ние да сме поканени. като разбера още нещо ще дописвам.
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

остава и да си закупим по един трактор та да има на какво да си сложим по един такъв филтър
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
      остава и да си закупим по един трактор та да има на какво да си сложим по един такъв филтър
      Що бре, може и некое корабче или поне катер .....
      -Аз си мисля нещо, мисля си .
      -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
      Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

отпада нуждата да с есменя маслото за поне 100хил.км
        Би отпаднала, ако на маслото му беше проблема само във филтрирането.
        Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

e незнам неща д аправя реклама - най малкото въобще не съм запознат с продукта. и става дума за автомобилни двигатели разбира се не за кораби и трактори човека каза че масово такситата в германия минавали на такива филтри и били доволни... сега незнам той се мъчи да си направи пазар за въпросното - ясно но пък не трябва скептично по български д аоплюваме всяко ново нещо

Comment

Пусни линк, да прочетем повече по въпроса. Кой е производител, кой го разпространява?
            Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Досега си имахме спортни въздушни филтри, които се перат и не се сменят.....сега вече ще си имаме и "вечни" маслени филтри.....ако измислят и гориво дето сипваш за 200 лева и караш 500 000 км. ще стане супер

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
              1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

За 600лв дали не е по-добре да сменя хубаво масло 6 пъти и пак да мина 100к км
                147 1.6 TS

Comment

Много ми е интересно за този филтър да не би да се кара със специално масло. Все пак всяко едно масло има в съдържанието си различни видове присадки. Тези присадки рано или късно ще спрат да действат. Въпреки, че това не е най точния начин да се изразя. Те са предвидени за 10 хил км. А след това?
                  Alfa Romeo 75 24V

Comment

бе кво да ви кажа - незнам.
                    и на мен нещо не ми вдъхва доверие таз работа обаче пича толкова разпалено ме облъчваше че ми стана интересно а той си има бизнес - сервизче и щом се заел с това значи има хляб според него. сега аз лично не бих си сложил такова нещо на колата 1во защото ми е скъпо като първоначална инвестиция и 2ро защото колата ми губи масло по една или друга причина. но примерно един таксиметров шофьор дето всеки месец сменя маслото и губи време (пари) за тази операция сигурно би си сложил такова.

Comment

абе нали щел да прави презентация - улреди ни с по една покана и готовос
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

иначе филтъра бил някъв по фино-пречистващ не му се слага специално масло и даже според човека качеството на маслото се подобрявало след преминаване през въпросното нещо ще видим чакам да ми даде повече техническа информация - на какъв принцип работи та ще ви осведомявам

Comment

Аха, и един мармот там ...
                          147 1.6 TS

Comment

пълна зарибявка .. маслото си губи мазилните качества независимо от филтрацията даже и 10 к км са много аз сменям на 7-8к ... не виждам въобще някакъв смисъл от този филтър ... и 300 евро е леко казано скъпо ... аман от модерни технологии вече

Comment

Първоначално публикувано от V_G_Z
                              пълна зарибявка .. маслото си губи мазилните качества независимо от филтрацията даже и 10 к км са много аз сменям на 7-8к ... не виждам въобще някакъв смисъл от този филтър ... и 300 евро е леко казано скъпо ... аман от модерни технологии вече
                              еи то опел4ето много привилигеровано бивало бре

Comment

Working...
                              X