Какво всъщност се поврежда на моторчето?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Може ли малко хелп
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеВмисъл и при тебе ли го има батка ..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеЩе ми е интересно да знам.Не искам да рискувам да батисвам моето.Предполагам че е свързано с лагеруването.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Колега Mury,
нали се сещаш, че Ricambi Originali е търговска марка, а не производител...
Фиат поръчва на Бош, онея им го изпращат и Фиат го пакетират в Оригинална опаковка.
За съжаление така седят нещата - началото е производителя, края е собственика на Алфата - просто пътеката е по-различна...
Вервай ми
Comment
-
Ясно ще го видим ... тогава ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеКато исключа колата на неотрал без да давам газ ми се форсира колата до 1.500 - 600 оборота мога ли да попитам какво му е според вас да хода ли на диагностика Благодаря предварителноLast edited by old alfist; d.m.y г., 11:08.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКолега Mury,
нали се сещаш, че Ricambi Originali е търговска марка, а не производител...
Фиат поръчва на Бош, онея им го изпращат и Фиат го пакетират в Оригинална опаковка.
За съжаление така седят нещата - началото е производителя, края е собственика на Алфата - просто пътеката е по-различна...
Вервай миDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКоляга дай актуална цена на това моторче ако може.
Comment
-
Има една тема за пин 15 с него на 2,0 мотора проблема се лекува. Подобрения се наблюдават след
Смяна на бензина
Почистване и адаптация на дроселова клапа.
Почистване на всички връзки на куплунги в коша на двигателя.
преглед и отстраняване на всички пропуски на въздун след дебитомера.
Иам и още нещо при каране в града има чалъм да не се получава когато трябва да се освободи от скорост първо се връща газта за няколко секунди на скорост и тогава се освобождава.
Все работи от които може да изчезне или да намялее колебанието и клатенето на оборотите.
и разбира се МПХ но има колеги които са го сменяли и проблема не е изчезнал така че лично мое мнение е ако на място няма колебание в оборотите и в движение ако клати без да гасне след извършване на проверките и манипулациите МПХ да не се сменя цената на Боша мисля е 320лв в магазина.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеВкарай този номер 0132008650, тук http://www.bosch.bg/bg/products/car_...list/index.htmDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеИма една тема за пин 15 с него на 2,0 мотора проблема се лекува.
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщениеи моята-1.8t.s я излекувах по тоя начин.така и не се разбра за какво е тоя пин15
Comment
Comment