Известие

Collapse
No announcement yet.

Никелиране на рефлектор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никелиране на рефлектор

Значи вчера свалих фаровете днес ги отварям и ко да видя никела на рефлякторите се обелил почти целия ! Та въпросът ми е как се оправя това ?
    Някакър спрей ли да си купя или да ги пратя някъде за да ги никелират качествено ?
    Фаровете са с обикновенни крушки , колко ще държи новото покритие ?
    Колко пари ще ми струва процедурата ?
    Давайте предложения !
    Last edited by RaIDeR; d.m.y г., 19:32.
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

мажеха се с нещо не е боя 100% съм сигурен ,няква бяла паста беше. На старата лада бащата ги беше занесъл на някой да й ги упрай ,не беше много скъпо ,тряя да го питам къде ги беше занесъл и с кво се мажеха.Ще го питам довечера и ще ти кажа.

Comment

http://www.ideabg.com/clients/ewert/bg-index.php
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Имаше някъде тема за една фирма която възстановяваше фарове . Потърси из архивите Ако не ме лъже паметта беша някъде в района на Пловдив - Стара Загора или околията някъде .
        http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php

колегата в горния пост също е дал адреса
        Last edited by Sunny; d.m.y г., 17:07.
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Мерси ама май ще трябва би ксенон да взема че пак така ще стане след никелирането

Comment

питах бащата не помпел ,съжалявам че не ти свърших работа

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
              Мерси ама май ще трябва би ксенон да взема че пак така ще стане след никелирането
              Не е никелиране колега! Технологията се нарича "Вакуумна метализация" и се отлага най-често тънък слой алуминий или някакъв друг метал във вакуумна среда. Видях, че сте от В. Търново. ВТ имаше традиции с пластмасите в бившия радио-завод и завода ИЗОТ (понастоящем Карат Електроникс) в Чолаковци. Като знаете името на технологията поразпитайте приятели може някъде все още да е останала работеща инсталация около вас. Другият вариант е частната фирма със специалистите от бившия оптико-електрон в Стрелча който са ви посочили в линка колегите по-горе. Иначе като офтопик аз знам едно място с хубава немска инсталация и сравнително голяма камера която от 15 години обаче не работи поради ... както и да е.
              Успех!
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
              []=о===о=[]

Comment

Мерси колеги обадих се на фирмата по-гора ще им изпратя само рефлекторите те махат покритието слагат основа и вакумно метализират с алуминий !
                Надруго място ненамерих е айде отивам да ги нося !

Comment

Мерси колеги обадих се на фирмата по-гора ще им изпратя само рефлекторите те махат покритието слагат основа и вакумно метализират с алуминий !
                  Дай малко повече инфо как им ги пращаш, какви парета и т.н., че докато не съм оправил моята да ги пратя и аз(тъкмо са разглобени), че и на мен единия рефлектор ми е тръгнал и се лющи даже!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                    Дай малко повече инфо как им ги пращаш, какви парета и т.н., че докато не съм оправил моята да ги пратя и аз(тъкмо са разглобени), че и на мен единия рефлектор ми е тръгнал и се лющи даже!!!
                    На сайта пише батка . Пращаш само рефлектора с куриер и след около седмица ти го връщат готов . По думите на един колега от Ауди форума - връщат го в комплект с бели ръкавички които да ползваш докато го монтираш на фара .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Айде и като ги направиш качи малко снимки да видим как е станало.

Comment

Добре ще кача снимки когато ми ги върнат , но съм 100% сигурен ,че наще рефлекори на 33 ките всички са си кекави още от завода !

Comment

Така да ви се оплачя ,значи тея от тая фирма се оказаха много несериозни , днес ми се обадиха и ми казаха ,че рефлекторите ми били много дълбоки ,досега небили правили такива и незнаели дали ще могат да ги матализират целите ! Викат ми ако станат цената ще е по-висока и аз колко а те 30лв на бр. ,а ако нестанат цената щяла да е ниска "колко" 15лв броя за осрани рефлектори ! Питът ме да ги правим ли ?
                          Аз им обесних как съм се обадил предварително и съм говорил с техен човек ,казъл съм му размерите на рефлектора "22шир/10вис/10дълб см." а той ми каза ,че няма проблем и колко са добри и колко хиляди рефлектори са направили и цената за мойте ще е 20лв бр. ! Това замен си е чисто изнудване и немарливост !

Comment

http://www.ideabg.com/clients/ewert/bg-index.php
                            тия бачкат перфектно брат ми си праща неговите станаха чисто нови 30лв броиката само че праща само лупите за алфа 166 става въпрос дано да съм помогнал с нещо
                            156 1,9JTD 2000

Comment

Eми те същите за които става дума

Comment

Working...
                              X