трябва ми помощ за едно mitsubishi colt / 91г./ понеже нямам регистраций в други форуми за коли и пиша тук,а ми е спешно,значи колата има гориво - гас и бензин,и акумулатора е зареден,ток хвърля на свещите,значи като върта ключа,стартера върти но не пали колата,и мерише бензин,дали може някой да ми каже какво може да е за да не пали??? това стана от раз,предния ден е карал тоя приятел и другия ден нестава.мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
малко помощ - mitsubishi colt
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениетрябва ми помощ за едно mitsubishi colt / 91г./ понеже нямам регистраций в други форуми за коли и пиша тук,а ми е спешно,значи колата има гориво - гас и бензин,и акумулатора е зареден,ток хвърля на свещите,значи като върта ключа,стартера върти но не пали колата,и мерише бензин,дали може някой да ми каже какво може да е за да не пали??? това стана от раз,предния ден е карал тоя приятел и другия ден нестава.мерси предварително
-
Да не меси газ и бензин?
Стисни маркуча на газта и пробвай.
Comment
-
Може да хвърля искра и пак да не пали.. Ако не е в точния момент. Какво му е запалването на това чудо? С електроника ли е? Делко има ли?
пс: местя в общия технически, да я видят повече хора166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Имах една Асконка, която ми даваше следния проблем - като беше на Газ беше направен залъгващ кръг на бензина(на газ работеше само ако бенз. помпа въртеше бензин), та веднъж отдолу някъде се скъса един маркуч за бензин и на газ също спря да ми работи!!! Тогава се въртях като луд докато схвана за какво иде реч, поогледах се и като изолирах тръбичката за бензина(смених я с гумена за високо налягане) и после колата си тръгна както трябва!! Известно време след това цялостно колата започна пак да дава проблеми и тогава се оказа вече, че е от ключа за прехвърляне на газ-бензин(прецакал се и давал грешни сигнали и не палеше,а мешаше). От мен толко помощ, вижте тея неща може да са!!!
Comment
Comment