Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тук вижда ли се номера на боята на колата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеМоже и с вътрешната, но само ако колата е черна.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНиколай,
изпратих ти номера на боята, не ми ли вярваш?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеДа, да... записах си я Иво. Благодаря ти. Ще питам в магазина как е по-добре. С номера или с капачката.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНиколай,
изпратих ти номера на боята, не ми ли вярваш?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Един и същи номер на боята може да има 4,5 и повече нюанса , така че за това е хубаво да се сравни с капачката .Мойта е червена след 2000 г. и има 7 нюанса и въпреки това по предписание и дават да се прави преливка на детайлите. Гадничко за бояджиите . За да стане хубаво естествено .CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеЕдин и същи номер на боята може да има 4,5 и повече нюанса , така че за това е хубаво да се сравни с капачката .Мойта е червена след 2000 г. и има 7 нюанса и въпреки това по предписание и дават да се прави преливка на детайлите. Гадничко за бояджиите . За да стане хубаво естествено .Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз имам преливка на задната врата. И аз не го бях видял, но един бояджия докато я видя и каза таякола е боядисвана задната врата. И 5 мин ми показва къде точно докато го видя и аз. А то под спечифичен ъгъл се вижда само.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЗатва не си станал бояджия
На ония тестове на очния. Кръгчетата с цифрите вътре половината не ги виждам. Ама светофарите ги умервам де
П.С. Тъй че аз съм най-мечтания клиент на бояджиите. Както и да я боядисат все ще ми харесаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment