Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз в Сливен?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз в Сливен?

Здравейте,
    харесал съм си една Алфа 156, която обаче се намира в Сливен и в понеделник ще пътувам нататък за да я видя.
    Тъй като не познавам града ще съм ви много благодарен ако ми препоръчате някой читав сервиз в който да я погледнат (компютърна диагностика и окачване) за да знам какво купувам и какво има за правене по автомобила.
    Предварително благодаря за инфрмацията.

П.П - ще помоля за точен адрес, понеже в тази тема не видях такъв.

Колега ако не ти се свидят пари, отиди в сервиза на Тех - ко в Сливен - по слухове там работят най - добре, а адресът е Адрес: Сливен, ул. "Бургаско шосе" №59

Телефон: + 359 44 62 54 44, + 359 885 17 51 21, факс(fax): +359 44 62 53 33
    Fiat Bravo 1.9 101 hp TDSoft 1997 - 12.05.2004 R.I.P.
    Alfa romeo 145 Тwin Spark 1.4 16v 103 hp '97 (отзад на багажника под 145 пише едно AUTOSi, ако някой има идея какво е да пише)

Comment

Не ми се свидят, там ще отида Благодаря за отговора и ще пиша ако взема колата.

Comment

а сервиза на Станил е пътя за лифта който и да питаш, ще ти обясни с точност къед е
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
          а сервиза на Станил е пътя за лифта който и да питаш, ще ти обясни с точност къед е
          A някакъв телефон нещо може ли да дадете на този сервиз, за предварителна уговорка.
          Alfa 156, 2.0 TS
          VW Vento 1.8- Бившата
          Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Интересно ми е къде е тази алфа в сливен която да става за нещо,обиколих навсякъде в Сливен да си търся алфа -но на намерих нищо свясно даже и при автокъщата на Станил,Съвета ми е -не си губи времето,Накрая си взех една алфа 156 sportwagon Жалко че не мога да дам съвет за сервиз-и на мен това ми предстои тези дни

Comment

Първоначално публикувано от cvetomirmar Покажи съобщение
              Интересно ми е къде е тази алфа в сливен която да става за нещо,обиколих навсякъде в Сливен да си търся алфа -но на намерих нищо свясно даже и при автокъщата на Станил,Съвета ми е -не си губи времето,Накрая си взех една алфа 156 sportwagon Жалко че не мога да дам съвет за сервиз-и на мен това ми предстои тези дни
              Ами да ти кажа прав си че няма, но от близо 2 седмици чакам от една автокъща да докарат едно но като гледам как са я подкарали може и месец да стане, но а змисля да ходя до София тия дни да видя там как е.
              Alfa 156, 2.0 TS
              VW Vento 1.8- Бившата
              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Working...
              X