Сложих си оригинални лети джанти Speedline 5x98 15".Железните също бяха оригинални,както и болтовете.Гумаджията ми сложи летите джанти със старите болтове и каза,че няма проблем.Аз обаче съм чувал,че за лети,болтовете трябва да са по-дълги и т.н. ... та има ли за какво да се притеснявам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за джанти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщениеСложих си оригинални лети джанти Speedline 5x98 15".Железните също бяха оригинални,както и болтовете.Гумаджията ми сложи летите джанти със старите болтове и каза,че няма проблем.Аз обаче съм чувал,че за лети,болтовете трябва да са по-дълги и т.н. ... та има ли за какво да се притеснявам?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Ами..тя стана май много шум за нищо.Болтовете се завиват на 6 оборота,което според гумаджиите е достатъчно.Колкото и да ми е чудно,май ще си карам и двата комплекта джанти с едни и същи болтове.Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008
Comment
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеИ аз си карам летите със стрите болтове от железарките и за ся нямам проблем щото летите са си от Алфа, поне така мисля щото ги свлихме от 146. Ето ги!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
То за централния отввор си има ограничители които ми ги дадоха с джантите и с тях пасват идялно. Мury можеш ли да ми кажеш колко по дълги болтове да си купя в смисъм размер та да мога да си намеря. Щото съм малко бос в тая работа. А и сектретните са ми малко по-дълги от другите.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
Ми братче,прецени на място,малко по-дълги,и им кажи в магазина да са за лети джанти,заради разликата в конуса на главата.Отиди в ЕМ Комплект и си купи болтове за ЛДЖ за Лада,стават перфектно,аз на 145-цата карах с такива и нямах никви проблемиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщениеДжантите са такива.
...
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеако са тези карай си спокойно и със здравеAlfa Romeo 156 1.8 TS '2003
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008
Comment
Comment