Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна дясно стъкло, Алфа 147 - къде ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна дясно стъкло, Алфа 147 - къде ?

Здравейте,
    вчера ми счупиха дясното стъкло, днес ходих при застрахователите, всичко точно, обаче сега не мога да намеря такова стъкло. В Кобра няма (след месец чак), в Мустанг няма. В още едни (не им запомних името, нещо като сим 5 беше) и при тях няма. Къде мога да потърся още ?
    Колата е Алфа 147, модел с 3 врати.
    А и четох доста теми в които повечето хора не са доволни от тези сервизи, трудно ли е човек сам да си смени стъклото?

п.с. Ако някой се интересува, в Кобра ми казаха, че стъклото струва 72лв. с монтаж. Ама чак на 8 май ще има Няма как да стоя без кола дотогава.
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
    Ex Fiat 126p
    Ex Fiat Вravo 1.6
    Alfa Romeo 147 1.6

Мое наблюдение/върху моите коли/стъклата на Кобра са абсолютен боклук!
    Защо не потърсиш от морга??
    За монтаж съм почти сигурен че ще се справиш и сам,стига да имаш желание.Колко му е една кора,два водача и две бири и малко свободно време.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Да, за монтажа вече съм 100% сигурен, че аз ще си го правя + един приятел. Просто като чета из всички форуми за тия кобри, мустанги и прочее животни страх ме хваща. Сега остава да намеря стъкло. В мобиле.бг няма, продължавам с търсенето.
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
      Ex Fiat 126p
      Ex Fiat Вravo 1.6
      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Виж в нашият раздел продава,някои може да ти помогне..успех.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Пуснах една обява в купува, в продава не видях да има 147, утре ще мина през италианеца да видим там какво е положението.
          А някой има ли представа по какво мога да разпозная оригинално от менте стъкло ?
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
          Ex Fiat 126p
          Ex Fiat Вravo 1.6
          Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Ми менте за мен е турското,което слагат в Кобра.Даже съм си взимал от тях така нареченото европейско цветно и пак е боклук..Така е държава менте и части менте

Comment

Утре ще звъня и във Вантотрейд.
              А в АутоИталия, Милано Моторс, там само нови коли ли продават или има и сервиз ?
              Поне там да се надяваме, че ще има оригинални стъкла.
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
              Ex Fiat 126p
              Ex Fiat Вravo 1.6
              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Тук в Пловдив в една морга има 147 2врати пасажерското стъкло на вратата е здраво.
                Моргата се намира на Пещерско шосе 100 м след бензиностанция ЕКО в дясно.
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Далече ми е, но и това ще е вариант ако не намеря
                  друго оригинално. Мерси, ще пиша ЛС ако има нещо.
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                  Ex Fiat 126p
                  Ex Fiat Вravo 1.6
                  Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
                    Далече ми е, но и това ще е вариант ако не намеря
                    друго оригинално. Мерси, ще пиша ЛС ако има нещо.
                    Има няма 130км,тамън ще се разходиш.Другият вариант е да помолиш колегата,ако може да ти съдейства с куриери.

Comment

Взех от АутоИталия, 157лв.
                      Благодаря на всички.
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                      Ex Fiat 126p
                      Ex Fiat Вravo 1.6
                      Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Working...
                      X