Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно фарове на коли с десен волан
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениезначи от 3 месеца съм с фарове от англииска алфа 156
разглабял съм ги и тях и старите ми и няма разлика в рефлекторите и стъклата им
единствено разлика има в машинките за регулиране на горе и надолу
сам си ги регулирах пред нас и светят добре и никой до сега не ми е присветвал иначе след излъскването на стъклата ефекта е огромен"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Двигателист Покажи съобщениеОбяснил си го най-добре, колега. Фаровете нямат нищо общо! Правят огледални светлинни петна в сравнение с автомобилите с ляв волан и са много гадни за насрещно движещите автомобили.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеФаровете не са голямо перо в оборота ми, но въпреки това не желая да прокламирам и обяснявам как съм правил същото, установил същото, да не излезе видите ли че тоя ся щото ги вкарва оттам и решил да ни убеждава в това.......
при фаровете с лупа, за ограничаване на светлината се ползва пластина която стои между лупата и крушката в кожуха на оптиката. за това на пръв поглед разлика няма. лошо е да карате с такива фарове, няма какво да се лъжем.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщениефаровете на колите с дясна дирекция нямат пренастройка и така са конструирани. Няма преправяне, а единствено смяна с комплект фарове от автомобил с ляв волан.
Всичко останало за пренастройки си е теория на общия лафAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Ама колеги вие още ли спорите?
Просто проверете в ePer дали има различни номенклатурни номера за лява и дясна дирекция... това ще разреши спора според мен.
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеок ама още никой не ми е казал че му пречат фаровете ми
Разминаваш се с някой, заслепяваш го, и очакваш той да направи обратен, да те догони и да ти каже абе заслепяват ме фаровете ти.
Comment
-
помисли малко и ще се сетиш как
карам срещу приятели и после ги питам-дали ги заслепявам
до сега отговора е само един-НЕ
обратното много хора карат с неправилно регулирани фарове и менташки ксенони и направо ослепявам от такиваsigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениепомисли малко и ще се сетиш как
карам срещу приятели и после ги питам-дали ги заслепявам
до сега отговора е само един-НЕ
обратното много хора карат с неправилно регулирани фарове и менташки ксенони и направо ослепявам от такива
Абе едно време си спомням, че на техническия преглед ти гледаха фаровете не само дали светят, а и дали са добре регулирани, защо сега го няма този момент?Last edited by soldier; d.m.y г., 12:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениес пренастройка не става. рефлекторите или лупите са така конструирани че на къси да имат счупване на светлината от центъра на фара под ъгъл нагоре и надясно за да се осветява банкета. 1-во опасно е за тебе щото няма да ти се осветява банкета и 2-ро ще заслепяваш насрещните. намери някакви фарове от морга с пукнати стъкла и смени само рефлекторите на твоите.sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99
Comment
Comment