Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с боядисване на спир.апарати

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Преди време един колега спомена за този магазин в Дания
    http://alfastumper.dk
    По моите сметки най-евтиният вариант илиза около 2000 лв. и то само за предните спирачки.
    2014: Deutschland über alles

Comment

На кола 120 или 150 коня няма смисъл от такива спирачни апарати и прочие....Едни надупчени и нарязани дискове от пред и от зад с хубави накладки са предостатъчни! Едва ли на някой от нас се налага да спира от 200 до 0 ?!
      ВИж ако си някой ГТА или караш на състезания с дадена кола Ок

Идеята с "черупките" на колегата Николай е добра обаче
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Само имай предвич,че спирачната течност разяжда боята.. колкото и да е хубава.....
        Alfa romeo Alfetta 2.0 QO
        Alfa Romeo 90 V6 2.5 QO

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          На кола 120 или 150 коня няма смисъл от такива спирачни апарати и прочие....Едни надупчени и нарязани дискове от пред и от зад с хубави накладки са предостатъчни! Едва ли на някой от нас се налага да спира от 200 до 0 ?!.....
          Ам че като гледам в английския форум половината 166-ци са с такива,мисля че не рибата ами конете със се каретите ще избие някои в стария град на Несебър с тях
          Иначе аз редовно си спирам на отклонението за моята къща от към 230 до 30км.Запалих се и аз да пръскам ...ама да не стане Малко оспамих ама ме е хванала лигата..
          Шо не пуснеш една снимка да видим резултата?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ще пусна тия дни само да я снимам
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

И аз боядисах апаратите преди няколко месеца. Взех шкурка и спрей от Бриколаж. Не съм обезмаслявал, но резултатът е приличен. Има какво да се желае, разбира се, но ако ме хване манията, лятото може и по-старателно да ги боядисам.
              Единственото неприятно е, че много се цапат (т.е. много им личи).

Comment

Първоначално публикувано от Ts_Iliev Покажи съобщение
                Само имай предвич,че спирачната течност разяжда боята.. колкото и да е хубава.....
                ако спирачките са изправни, няма течове

Comment

Аз нямам течове

FIAT Coupe 16VT

Comment

Ето и обещаните снимки :

FIAT Coupe 16VT

Comment

Много добре,даже доста!
                      А сваля ли апаратите или...?
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

НЕ! Облепях я с вестници... И пръсках направо

FIAT Coupe 16VT

Comment

а гледам на предните накладките не са боядисани - тайната е ?
                          ако са нови накладките и сменени след боядисването пак ще стане така де

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Тц тц тц...Много наблюдателен бе ей

Ами колега...Тайната е, че правих първо предните и си играх повече да ги изолирам....с вестници и бояджийско тиксо....За задните нямах вече нервите, а и започна да вали ситен дъжд и трябваше да привършвам по-бързичко

FIAT Coupe 16VT

Comment

колеги боядисах си апаратите преди 1 месец, не са мръднали, взех спрейче за 5 кинта, облепих набарзо с вестници,а накладките с хартиено тиксо, с телена четка търках да падне мизерията и пръснах на две ръце, стана супер,още не е паднало нишо, а за накладките небойте се,тя след време като се нагорещи от загряване боята върху накладката ще падне сама като люспа, на един авер така стана, мързеше го да я облеми нищо че е за 2 мин работа
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Има ли нещо по специялно в спрея, защото май там трябва да пише че държи до 200градуса или нещо такова, и кви кинти е, предполагам до 10лв ?

Comment

Working...
                                X