Известие

Collapse
No announcement yet.

запекло ел стъкло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• запекло ел стъкло

Здравейте колеги,
    Имам следния въпрос:
    Лявото задно ел стъкло се сваля само около 5 сантиметра. Мотора работи, но нещо механизма е запекъл. Извадих кората на вратата. Самото моторче има пробка с пластмасова капачка. Пръсках с проникващ спрей в моторчето и релсите- няма ефект. Моля за мнение.
    Става дума а алфа 90
    Alfa romeo Alfetta 2.0 QO
    Alfa Romeo 90 V6 2.5 QO

Да не се е смъкнало някое уплътнение,от водачите?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Да не се е смъкнало някое уплътнение,от водачите?
      Не Уплътненията са си на място... пръсках ги с фината смазка... ама не даде резултат...
      Личи си че нещо е запекло... ръждясало... знам ли.. няма добра видимост, а не ми се демонтира моторчето ако има начин да се оправи без да се налага
      Alfa romeo Alfetta 2.0 QO
      Alfa Romeo 90 V6 2.5 QO

Comment

На бившата ми 156-ца и двете задни моторчета не работеха.Тоест сваляха се малко все едно имат защита.След разглабяне се оказа че и на двете след 2 сантиметра жилото прескача от каналите и се усуква.
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
        X