Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам един въпрос отностно долни носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам един въпрос отностно долни носачи

Та въпроса ми е дали да си купя нови или да хода да ги рециклира някой какво бихте препоръчали че от как я зех 2500 хилки съм минал 1 горен и два долни си заминаха и незнам да я карам ли така да оставям на паркинга след празниците ли да я права ......
    Благодаря предварително
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Ще получиш различни мнения.....новото си е ново, рециклираното е по евтино, имат си и плюсове, имат си и минуси, някой издържат с рециклаж доста, фърляй чоп......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ако старите са ти оригинални, може да се пробваш да ги рециклираш, защото заменките не винаги стават за рециклаж. Изпитал съм го! А и не се знае как ще ти ги направят. Ако питаш мен, купи си едни нови и си рециклирай старите, ще имаш още един комплект за смяна! Аз не го направих и ме е яд!
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
        Ако старите са ти оригинални, може да се пробваш да ги рециклираш, защото заменките не винаги стават за рециклаж. Изпитал съм го! А и не се знае как ще ти ги направят. Ако питаш мен, купи си едни нови и си рециклирай старите, ще имаш още един комплект за смяна! Аз не го направих и ме е яд!
        Така ще направа колега мерси за мнението ...
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Моля! Човек се учи от грешките си за да помага на другите!
          Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Working...
          X