Известие

Collapse
No announcement yet.

Bord comp 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Bord comp 146

здравеите значи искам да попитам имали няква възможност да виждам какъв ми е разхода на гориво на Алфа 146 1.4 Т.Спарк 1998 година е модела 103 коня

не
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

а какво трябва да си купя за да мога ?

Comment

Първоначално публикувано от Xini Покажи съобщение
        а какво трябва да си купя за да мога ?
        ей това....но мисля че още не е готово
        http://infoboardbg.com/products.html
        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
        Lancia Ypsilon '02

Comment

да ама то няма за алфа иначее тва е супер джаджа дали скоро ше направят и за нащи бегачки
          Last edited by Xini; d.m.y г., 19:00.

Comment

Имам едно приятелче програмист и много добър електрончик. Той си направи такава джиджавка с PIC процесор и графичен дисплей. Успешно го подкара на Фиестата си. Снимки нямам, но общо взето представлява една кутийка с изведен дисплей и 4 бутона на предния панел. Монтира си я на таблото. Сноп кабели влизат в него, като взимат информация от скоростомера, оборотомера и километража (не съм съвсем на ясно). Единствено като си зарежда бензин си задава от бутоните на панелчето колко бензин е заредил, от там нататък програмата в PIC процесора си бачка изчисленията и ги извежда на дисплея. Цена му излезе не повече от 100 лв.

Та този пич се намира в Бургас, ако те интересува повече информация за джаджата мога да те свържа с него.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ми ако можеш и не ти е проблем
              Last edited by Xini; d.m.y г., 12:14.

Comment

Кирилицата е задължителна.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                  Кирилицата е задължителна.
                  сори

Comment

Working...
                  X