Известие

Collapse
No announcement yet.

На менте масло ли попаднах или?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На менте масло ли попаднах или?

При 90 градуса на мотора като вдигна щеката маслото пуши и мирише на изгоряло. Селениа 20к от Чефин България пише за вносител.

Или имам проблем сас сегменти нещо? За да мирише и пуши така на изгоряло трябва доста висока температура на маслото да имам си мисля? Нормално ли е това?

От одушника на капака на капаните духа леко и пуши също много леко. Нямам разход на масло инче. Поне на 10 000 когато го сменям е на максимума както съм го налял.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Селянията мое и да е хубаво масло, но заради опасност от менте съм се зарекъм да не го помирисвам....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И мойта прави нещо подобно,но не докатао работи а като я загаса и дръпна пръчката.Също съм със Селения 20К.
      Нямам разход на масло инче. Поне на 10 000 когато го сменям е на максимума както съм го налял.
      Ама е това не мога да го повярвам.Поне от начина,по който описваш че си караш колата.
      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
        И мойта прави нещо подобно,но не докатао работи а като я загаса и дръпна пръчката.Също съм със Селения 20К.

Ама е това не мога да го повярвам.Поне от начина,по който описваш че си караш колата.
        Наистина нямам разход на масло! Може би 200 - 300 гр. Не щеката обаче винаги е близо да максимума. От предишното масло бях долял 300 грама на 5000 км. щото го проверих веднъж 1 час след като я загасих и на другата сутрин беше точно на макс или една идеика над макс. На 10 000 го смених. беше си точно на макс.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
        X