Известие

Collapse
No announcement yet.

Парктроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Направих го като вързах + през контакт.Иначе си има бутон към централата за предния датчик които служи за изключване
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Здравейте, този парктроник за които пишете вече го има официално в България. Официалният представител е в Пловдив. Аз си купих от него и съм много доволен. 2г. гаранция и най-важното не си дупчих бронята. Незнам дали е разрешено да давам инфо за него, ако е ще ви дам тел. или сайт.
      Last edited by jivko01; d.m.y г., 19:57.

Comment

Първоначално публикувано от jivko01 Покажи съобщение
        Здравейте, този парктроник за които пишете вече го има официално в България. Официалният представител е в Пловдив. Аз си купих от него и съм много доволен. 2г. гаранция и най-важното не си дупчих бронята. Незнам дали е разрешено да давам инфо за него, ако е ще ви дам тел. или сайт.
        колега ако може да дадеш координати на ЛС ако е проблем да ги постнеш?
        147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
        Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
        156 2.4 JTD - ex

Comment

Определено и аз и собственика останахме доволни от факта че датчиците са лепящи и не се дупчи бронята
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Определено и аз и собственика останахме доволни от факта че датчиците са лепящи и не се дупчи бронята
            Да, но аз си сложих с лента която се лепи от вътрешната страна на бронята и е много по-различно от ултра звуковите датчици. Тях ги има отдавна на пазара, но като видях,че ефекта е почти нулев т.е. 30-40см ми дава стоп, а и нещо много важно, като се виждат овън на колата е много грозно,а и могат да ти ги откраднат.... логичното за мен беше този модел.

Comment

Така де,аз говоря за същото

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                Така де,аз говоря за същото
                Аха верно,че си писал горе, че си слагал.
                Last edited by jivko01; d.m.y г., 18:42.

Comment

Здравейте! Някой монтирал ли си е парктроник от тези, за чийто монтаж е необходимо да се дупчи лайсната на бронята (4 датчика само отзад)? Показаха ми монтиран на друга марка автомобил с подобна на Алфа 156 лайсна на задната броня и датчиците стоят много добре,а и казаха, че работи добре. Но все пак е друга кола, друга електроника... Та, ако някой е монтирал или виждал, моля да си каже мнението. Благодаря.

Comment

Първоначално публикувано от NikolayGB Покажи съобщение
                    Здравейте! Някой монтирал ли си е парктроник от тези, за чийто монтаж е необходимо да се дупчи лайсната на бронята (4 датчика само отзад)? Показаха ми монтиран на друга марка автомобил с подобна на Алфа 156 лайсна на задната броня и датчиците стоят много добре,а и казаха, че работи добре. Но все пак е друга кола, друга електроника... Та, ако някой е монтирал или виждал, моля да си каже мнението. Благодаря.
                    Ако не си намериш такъв какъвто търсиш, ти препоръчвам да си сложиш като моя. Аз не исках да си дупча бронята и затова взех такъв. Уникален е

Comment

Аз си монтирах преди година, няма нищо сложно. Все още работи според мен перфектно.
                      Attached Files
                      Ex 156 SW 2,4 JTD .
                      Renault Megane Grandtour 2010
                      Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

А на самата черна лайсна, не става ли да се монтират?
                        Че и аз трябва да слагам 4 датчика , и тея дни трябва да свалям бронята да ги слагам.
                        156 TS
                        ex. Spider TS

Comment

Първоначално публикувано от R-156 Покажи съобщение
                          А на самата черна лайсна, не става ли да се монтират?
                          Че и аз трябва да слагам 4 датчика , и тея дни трябва да свалям бронята да ги слагам.
                          Тези ги монтирах без да свалям бронята, а на "лайсната" този модел не става. Това дето му викате лайсна е извивка от самата бронята и формата и не позволява на датчици с този размер да се монтират там. Те могат да се монтират, но няма да прилепнат и няма да стоят добре.
                          Ex 156 SW 2,4 JTD .
                          Renault Megane Grandtour 2010
                          Ex Dedra 2.0 ieLS

Comment

Е как ?
                            Дупчиш и слагаш ли

Едит: Те датчиците може да се боядисат, ама си е играчка голяма и може много лесно да се прецакат.
                            Last edited by R-156; d.m.y г., 18:23. Основание: допълнение
                            156 TS
                            ex. Spider TS

Comment

Ааа, това не го бях предвидил , че датчиците няма да прилепнат добре към черната лайсна (или както казваш извивка от бронята). Лошото е, че купих парктроника и датчиците са черни, а Алфата ми е перлено бял цвят и ще е грозничко, ако ги монтирам под черната извивка на бронята. Ще трябва да се мисли нещо друго. Твоят парктроник как отчита колко е разстоянието до задната кола или каквото и да е? Този дето съм го купил има малко екранче (около 5см/1см/1см), което изписва до 30см разстояние и мисля, че колкото повече се приближаваш звуковият сигнал се ускорява.

Comment

.....Лошото е, че купих парктроника и датчиците са черни, а Алфата ми е перлено бял цвят и ще е грозничко, ако ги монтирам под черната извивка на бронята. Ще трябва да се мисли нещо друго......
                                Щом си взел датчици които се монтират с дупчене,вземи ги боядисай с цвета на колата.

Comment

Working...
                                X