Известие

Collapse
No announcement yet.

Маслен спрей за въздушен филтър

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маслен спрей за въздушен филтър

Здравейте,

търся от този комплект http://drive.bg/product_info.php?cPa...15&ModelId=188 само масления спрей. В сайта го няма и нещо не мога да го намеря къде другаде може да го има. Online не го намирам никъде, а нямам време да звъня на всички които продават авточасти за да питам.

Спрея е за син филтър ей такъв - http://drive.bg/product_info.php?cPa...76&ModelId=188

Някой да има идея къде го има, или къде мога да проверя - в Пловдив, София или Бургас - който и да е от трите града става.

Мерси предварително
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Може да провериш в Хеед. Ако имаш път към Надеждите - нямаш проблеми, да ти услужа и с моя спрей, за да си омаслиш филтъра.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
      Може да провериш в Хеед. Ако имаш път към Надеждите - нямаш проблеми, да ти услужа и с моя спрей, за да си омаслиш филтъра.
      Сега ще им звънна ... не съм в София, в Пловдив съм, от София и Бургас могат да ми го вземат и после до мен ще стигне много бързо

Comment

Първоначално публикувано от wasp Покажи съобщение
        Здравейте,

търся от този комплект http://drive.bg/product_info.php?cPa...15&ModelId=188 само масления спрей. В сайта го няма и нещо не мога да го намеря къде другаде може да го има. Online не го намирам никъде, а нямам време да звъня на всички които продават авточасти за да питам.

Спрея е за син филтър ей такъв - http://drive.bg/product_info.php?cPa...76&ModelId=188

Някой да има идея къде го има, или къде мога да проверя - в Пловдив, София или Бургас - който и да е от трите града става.

Мерси предварително
        и защо омаслявате филтъра

Comment

Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение
          и защо омаслявате филтъра
          Може би защото му викат МАСЛЕН филтър?

П.П. Добре де, въздушен маслен филтър така съм го чувал
          Last edited by wasp; d.m.y г., 10:09.

Comment

Всъщност ... може ли да се почисти без тоя почистващ препарат? Аз хууу си прая сметките без кръчмар ама предполагам има причина да го дават и него?

Comment

Аз не останах доволен от резултата след почистване с препарата от комплекта (останаха петна) и го "третирах" леко с прах за пране - е тогава кво излезееееее...

Пише, че материята е памучна, така че не би трябвало да е проблем "прането" А филтърът стана като нов след намасляването.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Ква памучна ... мен ми бие на мрежичка ... доколкото си спомням де

Comment

Здравейте,

Мерси предварително
                  в Бургас можеш да го намериш в магазина за авточасти и тунинг на пресечката на Македония и Ботева те са представители на ЖР така че там има
                  Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                  sigpic

Comment

Ква памучна ... мен ми бие на мрежичка ... доколкото си спомням де
                    Е то е пластове памучна "марля" върху метална мрежа. Мрежата била галванизирана и покрита с PVC, така че не би трябвало да й пука, че я сапунисват

Same mesh and cotton construction as K&N

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                      Аз не останах доволен от резултата след почистване с препарата от комплекта (останаха петна) ...
                      И при мен останаха петна (), за сметка на това, 1/2 от почистващото замина. Следващото почистване ще довършвам и аз с прах за пране, след като вече е изпитано решение .
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                        в Бургас можеш да го намериш в магазина за авточасти и тунинг на пресечката на Македония и Ботева те са представители на ЖР така че там има
                        Много благодаря! Поръчах да проверят там.

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                        И при мен останаха петна (), за сметка на това, 1/2 от почистващото замина. Следващото почистване ще довършвам и аз с прах за пране, след като вече е изпитано решение .
                        Да, явно няма смисъл да се дават още 15-16 лв за него, след като свършва бързо и не върши работа. Ще пробвам и аз с прах за пране

Comment

Ще пробвам и аз с прах за пране
                          Ама за цветно!!!
                          Че после пък ще замине половината маслен спрей дорде докараш оригиналния цвят

Сериозно, правете го отговорно тва упражнение, да не ми тежите на съвестта после - праховете за бяло пране са и доста по-агресивни май. Ако нямате опит в областта, помолете половинките

Comment

Аз ползвам на mannol струва около 10лв толкова струва и препарата за пране на филтри.
                            156 1,8 ТS 99
                            Nissan Murano 2005

Comment

Аз пък не го изхвърлям. Сипвам целия препарат в една тавичка. После хубаво изкисвама филтъра и с няколко междинни изплаквания с вода филтъра е като нов. После сипвам почистващата течност в един стъклен буркан. До следващия път боклукът се е отайл на дъното и процедурата може да започне наново
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                              X