If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък не го изхвърлям. Сипвам целия препарат в една тавичка. После хубаво изкисвама филтъра и с няколко междинни изплаквания с вода филтъра е като нов. После сипвам почистващата течност в един стъклен буркан. До следващия път боклукът се е отайл на дъното и процедурата може да започне наново
При панелните става, ама с голям конус няма, как да се получи (ако тавичкате не е тенджера и не си си гупил от препарата на едро няколко кашончета).
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
!?!?!?!?!?!?!?
Доколкото си спомням маслените спрейове за филтри са с електростатичен заряд, та да лепят ситните гадини (които иначе биха минали през рехавата памучна мрежа).
Аз съм чувал WD40 да се ползва и срещу акне, ама за филтри чак...
доколкото си спомням колега спортния филтър е няколко пласта метална мрежа и няколко пласта парцал.
това с електронния заряд не рабрах как го каза даже.
почистването с меглио работи на 100%
смазването с вд е изпробвано и също работи.
почети малко по чуждите сайтове колега.
Филтрите може да перете и с бебешки шампоан , но за омасляването на филтрите си ползвайте специалните масла/спрей независимо на коя точно марка.
Имам в наличност и препарата за почистване и спрея за омасляване .
-------------------------- adventurecarbg@abv.bg www.adventurecar.com
0888/613-018 Niki
доколкото си спомням колега спортния филтър е няколко пласта метална мрежа и няколко пласта парцал.
това с електронния заряд не рабрах как го каза даже.
почистването с меглио работи на 100%
смазването с вд е изпробвано и също работи.
почети малко по чуждите сайтове колега.
Пък то вд40 всъщност не омаслява, точно обратното.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Пък то вд40 всъщност не омаслява, точно обратното.
Със сигурност не е обезмаслител и си омаслява, как да го напиша - тънко.
А много специалния маслен спрей е с миризма 1:1 като ВД-то.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Много чел бееее... ама за атомна физика
По "чуждите" сайтове пише за какво изобщо е този спрей и как, аджеба, спортният филтър пуска повече въздух, пък с по-малко боклуци.
Ако омасляването беше с цел филтърът да е просто мазен, да ги бяхме пръснали със зехтинец, че даже е и екологично?
Тва всичкото е към колегата, дето ме прати да чета вместо него - моля останалите да ме извинят за заядливия тон, заради който май ще омажем и тази невинна тема...
филтрите се перат с обезмасляващ неагресивен препарат и се омасляват само и единствено с течност препоръчана от производителя. К&N и JR са произведени от различен материал. В Бургас сервиз Филипов Рейсинг е предтавител на K&N и имат всичко.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Аз пък съм доволен от почистващия препарат. Добре си го изчисти. Пък и не отиде много. Просто използвах много плитък съд и го въртях в него докато падне мръсотията.
Comment